Hırsızın rahatlığı pes dedirtti! Aracı dakikalar içinde böyle soydu…

Hırsızın rahatlığı pes dedirtti! Aracı dakikalar içinde böyle soydu…
Park halindeki otomobillerin içinde bırakılan eşyaları çalan şüpheliler kameralara takıldı.

İstanbul’da motosikletle dolaşarak park halindeki otomobillerin camlarını kırıp, içinde bırakılan eşyaları çalan 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul’da park halindeki otomobillerinin soyulduğunu söyleyerek şikayetçi olanların ihbarı üzerine soruşturma açıldı. Polis olayla ilgili incelemede şüphelilerin bazı olaylarda güvenlik kameralarınca görüntülendiğini tespit etti. Görüntülerde bir motosikletle olay yerine gelen iki kişinin, park halinde otomobilin camını kırarak içine girdikleri görüldü. Şüphelilerden birinin otomobilin içindeki poşetleri alarak motosikletin üzerinde bekleyen arkadaşı ile kaçtıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Park halindeki otomobillerin içinde bırakılan eşyaları çalan şüpheliler kamerada
Polis ekipleri yaptıkları çalışmada kimliklerini tespit ettikleri şüpheliler Burak A.(31), ile Heybet A.(36)’yı gözaltına aldı. Şüphelilerden Burak A.’nın daha önceden 24 , Heybet A.’nın ise 13 suç kaydı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin 11 ayrı otodan hırsızlık ve bir motosiklet hırsızlığı yaptıkları belirlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildiler. İki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.