İBB Adayı Altınöz: 31 Mart akşamı en çok belediye kazanan parti olacağız

İBB Adayı Altınöz: 31 Mart akşamı en çok belediye kazanan parti olacağız
Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Esenyurt'ta esnafı ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Esenyurt'ta esnafı ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Altınöz, "Şimdi bizi bahane etmek suretiyle bizim adaylarımızın geri çekeceğimizi iddia ederek onların başarıya ulaşmaları mümkün değil. İnşallah biz samimi teşkilatımızla birlikte güzel bir çalışma yürütüyoruz. Vatandaşımızın bize meyletmesi bizim sandıklardan patlama yaparak çıkacağımızın bir delili. 94 ruhu gibi 2024'te de 31 Mart akşamı Türkiye'nin en çok belediye kazanan partisi olacağız" diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Esenyurt'ta esnafı ziyaret etti. Altınöz, esnaf ziyareti sırasında bazı vatandaşları partiye üye yaptı. Vatandaşlarla sohbet edip, fotoğraf çektiren Altınöz'e Yeniden Refah Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ahmet Fatih Hatunoğlu ve partililer de eşlik etti. Ardından esnafın sorunlarını dinleyen Altınöz, "Esnafımız satışların olmamasından ve kiraların ödenememesinden yakınıyor. Yerel seçimlerde böyle bir tabloyla karşı karşıyayız. Bu bakımdan da İstanbullu kardeşlerimiz Yeniden Refah'a oy vereceklerini ifade ediyorlar. Bu sefer Refah diyorlar. Refah'ın vakti geldi ve bizi bu sıkıntılardan ancak Erbakan kurtarır diyorlar. Bu da Fatih Erbakan ve Yeniden Refah Partisi kadrolarıyla mümkün. İnşallah Esenyurt'u da kazanacağız" dedi.

"ŞU AN TÜRKİYE'DE EN ÇOK ÜYE ARTIŞI SAĞLAYAN PARTİ YENİDEN REFAH PARTİSİ"

Altınöz, "Burada Esenyurt'ta yaklaşık gündüz nüfusu 1 buçuk milyon olan ilçemizdeyiz. İstanbul'un nüfusu en büyük ilçelerinden bir tanesi. Hatta bizim daha önceki ilçe başkanınız Selçuk Güneş kendisini "Esenyurt Büyükşehir İlçe Başkanı" diye tanıtır, espiri yapardı. Yani Türkiye'de yaklaşık olarak 60 ilden büyük bir ilçemizde bu çalışmayı yapıyoruz. Esenyurt'ta kardeşlerimiz bize inanılmaz bir şekilde teveccüh ediyor. Üye olmak için sıraya giren insanlar var. İmza atmaktan elimiz yoruldu. Şu an Türkiye'de en çok üye artışı sağlayan parti Yeniden Refah Partisi. Bugün itibariyle yaklaşık 472 bine ulaşmış bir üye sayımız var. İnşallah 31 Mart'a kadar 500 bini aşmak gibi bir hedefimiz var. Islak imzalı 620 bin üyemiz var. Bu üye sayımızı burada da rekora faydası olacak şekilde arttırmış bulunmaktayız. Genel itibariyle şu anda ekonomik sıkıntılardan dolayı bu yerel seçimin sadece bir yerel seçim olmadığını bir genel seçim gibi oylanacağını ifade edebiliriz. Vatandaşın önceliği kaldırımın yenilenmesi, çukurların kapatılması, kentsel dönüşüm değil. Esenyurt'ta yaşayan vatandaşlarımızın en önemli sıkıntısı geçim sıkıntısı" dedi.

"1 NİSAN'DA ESENYURT'TA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPACAĞIZ"

Altınöz, "1 Nisan'da Esenyurt'ta devir teslim töreni yapacağız. Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye binasında da Sayın Ekrem İmamoğlu'na teşekkür edeceğiz. Orada da teşekkürler İstanbul konuşması yapacağız. 94'te İstanbul'u kazanmıştık. Şimdi biz o kalan icraatları Yeniden Refah Partisi'nin milli görüş belediyeciliğini adil görüş sistemiyle birlikte ahlaklı belediyecilik sloganıyla inşallah tekrar o ruhu yakalayacağız" ifadelerini kullandı.

"BİZİM GÜCÜMÜZÜ GÖRÜNCE KENDİ BAŞARISIZLIKLARIN FATURASINI BİZE KESMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Adaylıktan çekilmenin söz konusu olmadığını söyleyen Altınöz, "Çekilmeyi düşünmeyi bir tarafa bırakın aktif bir şekilde zaten sahada çalışıyoruz. Bu Yeniden Refah Partisi'nin gücünü gösteriyor. Yeniden Refah partisi şu anda sahada. İnsanlar bizimle konuşmak, fotoğraf çekinmek, dertleşmek için sıraya giriyor. Halbuki bizi ilk defa görüyorlar. Bu aslında çaresizliğin bir göstergesi. Bize dertlerini anlatmaları bizden çare bulmayı düşünmeleri gayet doğal. Çünkü geçmişte hem ekonominin hem sosyal olayların hem dış politikanın sorunlarını çözen hareket Milli Görüş hareketiydi. Yeniden Refah Partisi de bu hareketin temsilcisi olduğu için ve yine çarenin bizde olduğunu gördükleri için bize bu teveccühte bulunuyorlar. Bu yüzden şu anda bir kısım insanlar bizim gücümüzü görünce kendi başarısızlıkların faturasını bize kesmeye çalışıyorlar. Yeniden Refah partisi adaylığını çekecekmiş diyorlar. Çalışın kazanın. Biz çalışacağız, kazanacağız. Yani bizim başarımıza karşı gulu gulu dansı yapmayın. Erbakan hocamız öyle söylerdi. Şimdi bizi bahane etmek suretiyle bizim adaylarımızın geri çekeceğimizi iddia ederek onların başarıya ulaşmaları mümkün değil. İnşallah biz samimi teşkilatımızla birlikte güzel bir çalışma yürütüyoruz. Vatandaşımızın bize meyletmesi bizim sandıklardan patlama yaparak çıkacağımızın bir delili. 94 ruhu gibi 2024'te de 31 Mart akşamı Türkiye'nin en çok belediye kazanan partisi olacağız" şeklinde konuştu.

YRP'nin İBB Adayı Altınöz: 31 Mart akşamı en çok belediye kazanan partisi olacağız

YRP'nin İBB Adayı Altınöz: 31 Mart akşamı en çok belediye kazanan partisi olacağız

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum