İBB adayı Aydın: İstanbul'da daha iyi yaşamın mümkün olduğunu kabul ederek seçimlere gidiyoruz

İBB adayı Aydın: İstanbul'da daha iyi yaşamın mümkün olduğunu kabul ederek seçimlere gidiyoruz
31 Mart 2024 yerel seçimlerde Saadet Partisi'nin İBB adayı Birol Aydın, Gümüşhane Yağmurdereliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Gümüşhane Yağmurdereliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Aydın, "İstanbul'da 964 mahallemiz var. 964 mahallemizin sorunlarını tespit ettik. 38 bin insanımızla temasa geçerek bu sorunları tespit ettik. Sorunları kamuoyuna takdim ettik. Başka bir İstanbul'un mümkün olduğunu, İstanbul'da daha iyi yaşamın mümkün olduğunu kabul ederek 31 Mart seçimlerine gidiyoruz" dedi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, Saadet Partisi Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Fetullah Bülbül ve beraberindeki partililerle Sultanbeyli'de bulunan Gümüşhane Yağmurdereliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Aydın, "Biz Saadet Partisi ve Milli Görüşçüler olarak doğruyu, doğruluğu, adaleti, vicdanı, ahlakı işimizin, sözümüzün, icraatımızın merkezi haline getiriyoruz. Bunu konuşmayıp, kuşanıyoruz. Dolayısıyla bu anlayış önümüzdeki 5 yıl İstanbul'da ve Sultanbeyli'de iş başında olursa büyük bir imkan ve nasip olacaktır. Bu nasibi İstanbul'a buluşturmak için gayret gösteriyoruz. Bu akşam Gümüşhaneli hemşerilerimizle sohbet etme maksadıyla buraya geldik. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"İSTANBUL'DA DAHA İYİ YAŞAMIN MÜMKÜN OLDUĞUNU KABUL EDEREK SEÇİMLERE GİDİYORUZ"

Birol Aydın, "Bugün Fikirtepe'den başladık, Pendik'e gittik. Pendik'ten sonra burada Sultanbeyli'de çalışmalarımızı yapıyoruz. Gezip gördüğümüz esnafımızla, insanımızdan anladığımız, dertlerimiz müşterek. Her şeyden önce bir çatı sorunumuz var. İstanbul'da bir geçim sıkıntısı var. Hayat pahalılığı var. 7'den 70'e her bir insanımızı doğrudan etkiliyor. Bunun yanında trafikte kalma süresinin fazlalığı, toplu taşıma araçlarındaki yoğunluk hala devam ediyor. İstanbul'da 964 mahallemiz var. 964 mahallemizin ne olduğunu tespit ettik. 38 bin insanımızla temasa geçerek bu sorunları tespit ettik. Sorunları kamuoyuna takdim ettik. Başka bir İstanbul'un mümkün olduğunu, İstanbul'da daha iyi yaşamın mümkün olduğunu kabul ederek 31 Mart seçimlerine gidiyoruz. Biz bizim dışımızdaki siyasi partilerle ilgili birtakım yorumlar yapmıyoruz. Durumdan hareket ediyoruz. Bugünkü tablo İstanbul'da yaşayan insanımız için hiç iç açıcı değil" ifadelerini kullandı.

51228.jpeg

"TÜRKİYE'NİN 31 MART SEÇİMLERİNDE EKONOMİK OLARAK DAHA BÜYÜK BİR SIKINTI YAŞAYACAĞINI GÖRÜYORUZ"

Aydın, "Dünden bugüne çokça yatırımlar yapıldı. Hizmetler edildi. Ama bu hizmetler, yatırımlar sokağımızı rahatlatmadı. İnsanımızın huzurunu arttırmadı. Bir şeyler eksik. Sokağımızda huzurun, bereketin olmasına vesile olacak doğru yaklaşımı hep ıskaladılar. Biz önümüzdeki dönemde Türkiye'nin 31 Mart seçimlerinde ekonomik olarak daha büyük bir sıkıntı yaşayacağını görüyoruz. Bütün milletimiz zaten söylüyor. Daha çok işsizlik olacak. Hayat pahalılığı, vergiler, enflasyon daha çok artacak. Öyle görünüyor ki birkaç yıl ekonomik olarak daha sıkıntılı bir dönem olacak. Böyle sıkıntılı dönemde hangi yönetimin, hangi anlayışın iş başında olacağı, Sultanbeyli'de hangi düşüncenin, hangi yaklaşımın iş başında olacağı daha da anlamlı hale gelecek" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.