İBB Başkan adayı Mehmet Altınöz, MÜSİAD’ı ziyaret etti

İBB Başkan adayı Mehmet Altınöz, MÜSİAD’ı ziyaret etti
Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, MÜSİAD'ı ziyaret etti. Altınöz ziyaretin ardından basın açıklamasında bulundu.

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (MÜSİAD) ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın açıklamasında konuşan Altınöz, "MÜSİAD şu anda bizim de bir gurur kaynağımız. Türkiye'de 84 yerde şubesi olan dünya üzerinde 82 ülkede 97 noktada ofisleri olan gelişmiş bir iş insanları örgütü" şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, MÜSİAD'ı ziyaret etti. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ile Altınöz'ün görüşmesi basına kapalı gerçekleşti. Altınöz'e ziyareti sırasında Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin de eşlik etti. Ziyaret sonrası basın açıklamasında konuşan Altınöz, MÜSİAD'ın kendileri için önemli bir kurum olduğuna dikkat çekerek "MÜSİAD şu anda bizim de bir gurur kaynağımız. Türkiye'de 84 yerde şubesi olan dünya üzerinde 82 ülkede 97 noktada ofisleri olan gelişmiş bir iş insanları örgütü" dedi.

"BU KURULUŞUN HİZMETKARI OLACAĞIMIZI İFADE ETMEK İSTİYORUM"

Altınöz, MÜSİAD'ın gurur kaynağı olduğunu ifade ederek "Burada aslında evimizdeyiz. MÜSİAD Erbakan Hoca'mızın kuruluşunda fikir babası olarak yer aldığı bir örgüt. Milli sanayinin ve iş insanlarının hem ülke içinde hem de dünya piyasalarında çok daha etkin olabilmeleri için kuruluşmuş olan MÜSİAD'tayız. Değerli başkanımıza ve yöneticilerine bizleri en güzel şekilde ağırladıkları için çok teşekkür ediyoruz. Özellikle İslam aleminin dünya üzerindeki şartları ile ilgili de istişare etme imkanı bulduk, fikirlerimizi paylaştık. Bu bakımdan başta değerli başkanımız olmak üzere tüm MÜSİAD üyelerine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. MÜSİAD şu anda bizim de bir gurur kaynağımız. Türkiye'de 84 yerde şubesi olan dünya üzerinde 82 ülkede 97 noktada ofisleri olan gelişmiş bir iş insanları örgütü. Biz de Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuz an itibariyle MÜSİAD'ın emrinde olduğumuzu, MÜSİAD üyelerinin emrinde olacağımızı, bu kuruluşun hizmetkarı olacağımızı ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

"31 MART SEÇİMLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Basın açıklamasında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Altınöz'e 31 Mart seçimlerinde başarılar dileyerek, "Bugün MÜSİAD'ımızda Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz ve değerli ekibini misafir ettik. Gerek ülkemizin sorunlarını gerek dünya siyasetindeki sorunları konuştuk. Sayın Altınöz de kendisinin İstanbul'la ilgili yapmayı düşündüğü projelerden bizlere bahsetti. Güzel bir karşılıklı istişare oldu. Ben Sayın Altınöz'e 31 Mart seçimlerinde başarılar diliyorum, ziyareti için de ayrıca kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

İBB Başkan adayı Mehmet Altınöz, MÜSİAD’ı ziyaret etti

İBB Başkan adayı Mehmet Altınöz, MÜSİAD’ı ziyaret etti

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.