İBB Beykoz sosyal tesisleri nerede? İBB Beykoz Kır Bahçesi Sosyal Tesisi’nde neler var, adresi ne, kaça kadar açık?

İBB Beykoz sosyal tesisleri nerede? İBB Beykoz Kır Bahçesi Sosyal Tesisi’nde neler var, adresi ne, kaça kadar açık?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda açılan Beykoz Kır Bahçesi Sosyal Tesisleri’nin nerede olduğu ve içinde neler bulunduğu merak ediliyor.

İstanbul’un farklı ilçelerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından açılan sosyal tesislere bir yenisi daha eklendi. Anadolu Yakası’nda bulunan Beykoz ilçesinde açılan Beykoz Sahil Sosyal Tesisi geniş olanakları ve manzarası ile dikkat çekiyor. Peki İBB Beykoz tesisleri nerede, açık adresi ne, içinde neler var? İşte yanıtları…

beykoz-kir-bahcesi-gorselleri-5-1500x1000.jpg

İBB Beykoz tesisleri adresi ne, nerede, telefon numarası var mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Beykoz Kır Bahçesi Sosyal Tesisi, Beykoz ilçesi sınırları içinde yer alıyor. Beykoz Korusu mevkiinde yer alan tesis, Merkez Mehmet Yavuz Caddesi numara 124/1 adresinde konumlanıyor. Beykoz Kır Bahçesi Tesisleri ile ilgili detaylar için 444 10 34 no’lu numarayı aramak mümkün oluyor.

beykoz-kir-bahcesi-gorselleri-2-1500x1000.jpg


Beykoz Kır Bahçesi tesislerinin içinde neler var?

İBB Beykoz Kır Bahçesi Sosyal Tesisleri’nde iç ve dış oturma alanları yer alıyor. Havuz başında oturma alanlarına sahip olan Beykoz Kır Bahçesi’nde konuklara Türk ve Dünya mutfaklarından örnekler sunuluyor. İç mekanda 104, dış mekanda ise 160 kişiyi ağırlayabilen tesiste self servis hizmet veriliyor.

beykoz-kir-bahcesi-gorselleri-15-1500x1000.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.