İETT otobüsünde "köpek" krizi! Kadın aracın ilerlemesine engel oldu

İETT otobüsünde "köpek" krizi! Kadın aracın ilerlemesine engel oldu
İstanbul'da köpeğiyle İETT otobüsüne binmek isteyen bir kadın, şoförün uyarısını aldırış etmedi ve taşkınlık yarattı.

İstanbul'da son yıllarda evcil hayvanlarıyla toplu taşımaya binmek isteyenlerin tartışmaları sıkça gündem oluyor. İETT otobüsüne köpeği ile binmek isteyen bir kadın, şoförün uyarısına aldırış etmeden binmek istediğini söyledi ve ortalığı birbirine kattı.

Köpek krizinde onlarca kişi mağdur oldu!

İETT otobüsünün şoförü köpeğin taşıma çantasında olmaması ya da ağızlığı bulunmadan araca alınmasının yasak olduğunu açıklamasına rağmen ısrarla otobüse binmek isteyen kadın tartışma çıkardı.

İkilinin arasında tartışma uzun süre devam edince, kadın bağırmaya başlayarak otobüsün ilerlemesine engel oldu. Şoför İETT seferini iptal etti ve araçtaki tüm yolcuları indirerek başka bir İETT aracına yönlendirdi.

Köpeğiyle otobüse alınmayan kadın, araç boşalmasına rağmen İETT aracının ilerlemesine izin vermedi ve otobüsün içinden inmeyerek trafiğin oluşmasına ve onlarca kişinin mağdur edilmesine neden oldu.

Kağıthane'de yaşanan o anlar ise yakınlarda bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte İETT şoförü ve köpeğiyle araca alınmayan kadının kavga anları..

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.