İETT’den sürpriz karar! Yöneticiler toplu taşıma ile işe gidip gelecek!

İETT’den sürpriz karar! Yöneticiler toplu taşıma ile işe gidip gelecek!
İstanbul’da toplu taşıma araçlarında denetimlerini artıran İETT yönetimi önemli bir karar aldı.

İETT Genel Müdürü İrfan Demet, bugün otobüs ve metrobüslerde denetime çıktı. Saha denetimlerine devam ettiklerini açıklayan Demet, kurum yöneticilerinin bundan sonra işe gidip gelirken toplu taşıma araçlarını kullanacaklarını ifade etti.

Kişisel sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan İETT Genel Müdürü İrfan Demet, toplu taşımada yolculuk yaptığı anların fotoğraflarını da paylaştı. Demet paylaşımında; “Tüm yönetici arkadaşımla beraber saha denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bu planlı, plansız denetimlerimiz sırasında işe geliş ve gidişlerimizde metrobüs ve otobüslerimizi kullanıyoruz. “Her seferinde daha iyiye” hedefiyle 16 milyon İstanbullu için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yöneticilerden “pik saatlerde” yolculuk

İETT yöneticilerinin özellikle akşam iş çıkışı ve sabah işe gidiş saatleri olan ve pik saatler olarak ifade edilen 06:00 – 09:00 ve 17:00-20:00 saatleri arasında toplu taşıma araçları ile yolculuk gerçekleştirecekleri açıklandı.

Şikayetler raporlanacak

İETT Genel Müdürü İrfan Demet başta olmak üzere tüm yöneticilerin şehrin farklı noktalarında yaptıkları denetimlerde alınan görüş, öneri, teşekkür ve şikayetler ile saha gözlemleri raporlanarak noktasal bazlı dahi olsa gerekli iyileştirmelerin yapılabilmesi için çalışma başlatılacağı öğrenildi.

İETT yöneticileri toplu taşıma kullanacak

Öte yandan belli periyotlar halinde sık sık tekrarlanacak olan denetimler sırasında tüm İETT yöneticilerinin işe geliş ve gidişlerinde de toplu taşıma araçlarını kullanacakları ifade edildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.