İki bin çocuğa sünnet hizmeti

İki bin çocuğa sünnet hizmeti
Özel Esencan Hastanesi sosyal, kültürel ve toplumsal etkinliklerde yer almaya devam ediyor. Bu amaçla Esenyurt Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni, pandeminin ardından Esenyurt ilçesinde bulunan Özel Esencan Hastanesi'nin ev sahipliğinde yeniden düzenlendi

Profesyonel kadrosu ile Özel Esencan Hastanesinde hijyenik ve konforlu ortamda uzman hekim ve dinamik ekip kadrosuyla gerçekleştirilen sünnet organizasyonunda yaklaşık 2 bin Esenyurtlu çocuğun sünnet işlemi gerçekleştirildi. Sünnet olan minikleri ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek sunmak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için geleneksel olarak düzenlediğimiz programda, yüzlerce çocuğumuzun sünnetlerini modern cerrahi yöntemlerle gerçekleştiriyoruz. Miniklerimize sağlıklı ve huzurlu yaşam diliyorum” dedi.

 

Ailelerimize hayırlı olsun
Çocuklar ve aileleriyle tek tek sohbet ederek hatıra fotoğrafı çekilen hastanenin Genel Müdürü Atakan Özkan, “Özel Esencan Hastanesi olarak çocuklarımızın bu önemli gününde onlarla birlikte olmaktan çok mutluyuz. 3 hafta sürecek etkinlikte 2000 çocuğun sünnet işlemini hastanemizde gerçekleştireceğiz. Hem çocuklarımıza hem ailelere hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.  Şölen kapsamında sünnet edilen çocuklar kendileri için hazırlanan çeşitli armağanlar ve ikramlar eşliğinde keyifli anlar yaşayıp acılarını unuttular.




TAYLAN DAŞDÖĞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.