İlçedeki tüm yollar asfaltlanıyor

İlçedeki tüm yollar asfaltlanıyor
Bağcılar Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tüm cadde ve sokaklarda eskiyen ya da tahrip olmuş yolları onarmaya devam ediyor.

Bağcılar Belediyesi, ilçede daha güvenli ve konforlu ulaşım için çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda son 1,5 yıl içinde 53 sokak ve 5 bin 770 noktada, toplam 62 bin 965 ton asfalt kullanarak 196 bin 810 metrekarelik alan yenilendi.

Bağcılar Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tüm cadde ve sokaklarda eskiyen ya da tahrip olmuş yolları onarmaya devam ediyor. Vatandaşlara konforlu sürüş sağlayan altyapı çalışmaları ilçe genelindeki 22 mahallenin tamamını kapsıyor. Asfaltsız sokak bırakmamak adına yama ve kaplama faaliyetleri ekipler tarafından 7/24 esasıyla gerçekleştiriliyor.

196 bin metrekarelik alana 62 bin 965 ton asfalt döküldü
Güvenli ulaşım ve düzenli yollar mottosuyla çalışmalarını sürdüren Bağcılar Belediyesi, yoğun altyapı çalışmaları neticesinde 53 sokak ve 5 bin 770 noktada, 196 bin 810 m² alana 62 bin 965 ton asfalt kullanılarak asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Kesintisiz süren asfalt ve yama çalışmaları sürücülerin de takdirini topladı.

“Altyapı çalışmaları birinci önceliğimiz”

Ulaşım çalışmalarına öncelik verdiklerini dile getiren Bağcılar Belediyesi Başkanı Abdullah Özdemir, “Komşularımızın ilçemizde ulaşım noktasında sıkıntı yaşamaması için altyapı çalışmaları birinci önceliğimiz. Ekiplerimiz çalışmalarını belirli program dahilinde büyük bir özveriyle sürdürüyor. Ulaşım alanındaki yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.