İlçemiz bizim evimizdir

İlçemiz bizim evimizdir
Bağcılar’da siyasetçisinden iş adamına öğrencisinden muhtarına kadar toplumun her kesiminden vatandaşın bir araya geldiği bayramlaşma töreni gerçekleşti. Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Kurban temizliği, kültürümüzde vardır. İlçemiz bizim evimiz. İlçemizin bütün camilerini cami bahçelerini gül suyuyla temizledik” dedi

Kurban Bayramı dolayısıyla Bağcılar Kaymakamlığı ve Bağcılar Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramın ikinci gününde Bağcılar Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Halk Sarayı'nda düzenlenen etkinliğe iş adamından siyasetçisine öğrencisinden esnafına kadar toplumun her kesiminden vatandaşın iştirak etti. Programa anne ve babalar çocuklarıyla birlikte geldi. En güzel kıyafetlerini giyen çocuklar, kendi aralarında oyunlar oynayarak eğlenceli zaman geçirirken gülüşleriyle de etrafa mutluluk saçtı.

Kültürümüzde var

Davetlilerin bayramını kutlayarak sözlerine başlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, “Bağcılar, sokakları gül kokan bir ilçe. Bu muhteşem ve kıskanılacak bir şey. Harikulade güzel” dedi. Bayramların mutlulukların paylaşıldığı günler olduğunu söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise, “Kurban Bayramının kendine göre ayrı bir özeliği var. Kurban, yakınlaşma anlamına gelir. Hem Rabbimize hem birbirimize hem de kardeşliğimize yakınlaşma anlamına gelen bugün de bir arada olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kurban temizliği, kültürümüzde vardır. İlçemiz de bizim evimiz. İlçemizin bütün camilerini cami bahçelerini gül suyuyla temizledik. Meydanlarımızı sokaklarımızı temizledik” diye konuştu. Konuşmaların ardından yemek ikramında bulunuldu. Yemekten sonra ise bütün konuklar, birbirine sarılıp bayramlaştı. Törende Özdemir, çocuklara oyuncak hediye etti. Bayramlaşma programına; AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan ile Şamil Ayrım, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı İsmet Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.