İmamoğlu ve Karabat'tan Esenyurt'a ziyaret!

İmamoğlu ve Karabat'tan Esenyurt'a ziyaret!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'i ziyaret ederek ortak iş birlikleri için düzenlenen toplantıya katıldı.

Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki birçok ilçede düzenlenen İBB ile iş birlikleri çalışması çerçevesindeki ziyaretlerine Esenyurt'ta devam ediyor. Bugün Esenyurt ilçesine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ile Esenyurt Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Ahmet Özer'i ziyaret etti.

gnndowjwuaa5x2l.webp

Yeni dönemde Esenyurt'a yapılacak çalışmalar değerlendirildi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde Esenyurt Belediyesi'ne geldi. Belediye binası önünde Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İBB Başkanı'nı karşılamasının ardından kısa süre ekipler ile birlikte makam odasında görüşme yapıldı.

Görüşmenin ardından yeni dönemde İBB ve Esenyurt arasında yapılacak ortak iş birliği neticesindeki projelerin çalışmaları için toplantı başladı. Ekrem İmamoğlu ve Ahmet Özer toplantıya bizzat katılarak ekiplerin çalışmalarını yakından takip etti.

gnndowkxkaa-m5n.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.