INCity'i çok sevmişler!

INCity'i çok sevmişler!
2019 yılından beri Sarıyer Belediyesi'nin gerçekleştirdiği alkolsüz içecek, kırtasiye malzemesi ve ikramlık malzemeler alım ihalesini hep aynı şirketin kazandığı ortaya çıktı. Çok sayıda ihaleye rakipsiz giren Incity Organizasyon isimli firmanın sadece Sarıyer ve Sultangazi belediyelerinden ihale alması dikkat çekti. 2019 yılından beri kamu ihalelerine giren şirketin kısa sürede CHP’li belediyeden 12, AK Partili belediyeden ise 8 ihale kazandığı görüldü

ERCAN ÖZTÜRK: ÖZEL HABER - Sarıyer Belediyesi, yaklaşık maliyeti 4 milyon lira olan 10 aylık alkolsüz içecek alımı ihalesi için duyuru yaptı. EKAP üzerinden sadece iki firma ihale şartnamesi aldı. 16 Ocak’ta yapılan ihaleye sadece Incity Organizayon isimli firma katıldı. Rekabet koşulları oluşmadan ihaleyi kazanan firmayla 3 milyon 857 bin liraya 7 Şubat 2023 tarihinde sözleşme yapıldı. Firma, 2023 yılı süresince belediyenin alkolsüz içeceklerini temin edecek.


Incity'nin rakibi yok

Incity Organizasyon'un Sarıyer Belediyesi’ne sadece içecek servisi yapmadığı görüldü. Belediyenin 2023 yılı içerisinde kandillerde dağıtılmak üzere çıtığı ikramlık halesini de aynı şirketin kazandığı ortaya çıktı. Alkolsüz içecek ihalesinden 20 gün önce yapılan 4 milyon 897 bin liralık ihaleyi de Incity Organizayon kazandı. Belediye ile Incity Organizasyon firması 12 Ocak 2023 yılında sözleşme yaptı. Belediyenin 2 buçuk yıldır aynı kalem ihaleleri aynı firmaya vermesi dikkat çekti. Yemek alımı, alkolsüz içecek alımı, ikramlık alımı ve kırtasiye alımı gib ihalelerinin 2020 yılı itibarıyla aynı firmaya verildiği ortaya çıktı. 


Sadece iki belediye

Incity Organizasyon isimli firmanın İstanbul Ticaret Odası’na 2014 yılında kayıt yaptırdığı görülürken, 2019 yılı sonu itibarıyla kamudan ihale almaya başlaması dikkat çekti. AK Partili Sultangazi Belediyesi'nin de kırtasiye alımı, işçi kıyafetleri alımı ve malzeme alımları işini sürekli aynı firmaya verdiği öğrenildi. Firmanın bugüne kadar kazandığı 20 ihaleden 12’si'ni Sarıyer Belediyesi’nden 8’ini de Sultangazi Belediyesi’nden alması dikkat çekti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.