İSİFED genel kurulunu yaptı

İSİFED genel kurulunu yaptı
İstanbul Sanayici ve İş İnsanı Dernekleri Federasyonu (İSİFED) Haziran ayı 2021 Olağan Genel Kurul Toplantısı, KURTSAN Konferans Salonu’nda yapıldı. Genel kurul toplantısında Başkan Muammer Ömeroğlu üç yıllık faaliyet raporu çalışmalarını açıkladı.

İstanbul Sanayici ve İş İnsanı Dernekleri Federasyonu (İSİFED) Haziran ayı 2021 Olağan Genel Kurul Toplantısı, KURTSAN Konferans Salonu’nda yapıldı. Genel kurul toplantısında Başkan Muammer Ömeroğlu üç yıllık faaliyet raporu çalışmalarını açıkladı. "14 Şubat 2018 tarihinde olağan genel kurul toplantımızın 3 yıllık görev süresi toplantımız başlamış oldu" diyen Ömeroğlu, "Yönetim kurulu üyelerimiz, dernek başkanlarımız ile 3 yıllık çalışma planı hazırlarken hedefimiz federasyonumuza yeni üyeler kazandırarak üç milyon delege oluşturmak, yeni ihracat pazarlama yaratmak ve var olan geleneksel pazarların pazar payının artırılması için başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin sanayi ve ticaret faaliyeti olan şirketlerin yurt dışı pazarları hakkında bilgiye erişme ve potansiyel alıcılarıyla görüşebilmesi amacıyla uluslararası araştırma gezilerine devam etmek oldu. Birçok dış ülke bakanlıklarıyla toplantılar düzenlik" ifadelerini kullandı.

Yurt dışında 6 dernek

Konfederasyona yurt dışından 6 adet dernek kazandırdıklarını belirten Ömeroğlu, "Bu bizim için büyük bir başarı oldu. “İstanbul’u Yönetebiliyorum” projesine ev sahipliğinde bulunduk. Üç yılda üye derneklerimizle toplam 145 faaliyet yaptık. Bu faaliyetlere ciddi anlamda zaman ayırmak gerekiyor. İş dünyası ve ekonomik alandaki programlara konuk olduk. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, İBB Başkanı, ilçe belediye başkanlarıyla çoğu zaman bir araya gelerek seminerler düzenledik.  Üye sayımızı 1300 iş insanı olarak gösterebiliriz. Bundan sonra daha verimli projelerde yer alacağız" açıklamasını yaptı. Yapılan oylamada Muammer Ömeroğlu, yeniden İSİFED’in Başkanı seçildi.

isifed

isifed

HABER: BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.