Işık ve Yerli ailelerinin mutluluğuna ortak oldular

Işık ve Yerli ailelerinin mutluluğuna ortak oldular
Damga Gazetesi İmtiyaz sahibi Mehmet Mert'in yeğeni Alican Yerli, Tansu Işık ile dünya evine girdi. Genç çiftin düğünü renkli görüntülere sahne oldu.

Büyükçekmece Mimarsinan Mahallesi’ndeki Kristal Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde davetliler ünlü bağlama ustası Burhan Yıldırım’ın türküleri eşliğinde halaylar çekti, danslar ettiler.

alican yerli-tansu ışık

Genç çiftin mutlu gününe Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, CHP Büyükçekmece Kadın Kolları Başkanı Saime Demirci, Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Başkanı Temel Altıntaş ve çok sayıda davetli katıldı. “İki güzel insanın mutluluğuna şahitlik etmekten dolayı çok sevinçiliyiz” diyen Karabat, çiçeği burnunda çifte huzurlu ve mutlu bir yaşam dilerken, Belediye Başkanı Bozkurt da “Allah bir yastıkta kocatsın” dileklerinde bulundu. Gelin tarafı Işık Ailesi ve damat tarafı Yerli Ailesi tam kadro düğüne katılım sağlarken gelinin annesi Narin Işık, damat tarafını temsilen Turna ve Mustafa Yerli çifti mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.