Işıl Eczanesi şifa dağıtacak

Işıl Eczanesi şifa dağıtacak
Beylikdüzü Beylicium AVM'de bulunan Işıl Eczanesi, çok sayıda ismin katılımıyla birlikte görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü halkına hizmet edecek, güzel bir eczane kazandık. İnanıyorum ki Işıl Eczanesi hastalara şifa dağıtacak ve bereketli işleri olacak. Başarılar diliyorum” dedi

Beylikdüzü Beylicium AVM'de hizmet veren Işıl Eczanesi, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kars Arpaçay İlçe Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, DİSK Genel İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Adil Çiftçi, İstanbul Gazeteciler Dernek (İGD) Başkanı Mehmet Mert ve çok sayıda ismin katılımıyla görkemli bir açılış töreni gerçekleştirdi. Açılış nedeniyle çok mutlu olduklarını ve davetlilere teşekkür ettiklerini belirten Işıl Eczanesi'nin sahibi Işıl Koçali, “2021 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldum. 17 yıl kamu eczacılığı yaptım. 5 aydır Işıl Eczanesi'ni işletiyorum. Ben sektörün farklı bir tarafındaydım şimdi ise halkla iç içe bir şekilde çalışıyorum ve bu çok güzel bir deneyim. Keşke daha önce yapsaymışım bu işi” dedi.


Beylikdüzülü bizi seviyor

Beylikdüzü halkının açılışa olan ilgisinin kendilerini gururlandırdığını da anlatan Işıl Koçali, “Beylikdüzü'nde yaşayan insanlar ve bu AVM'de çalışan insanlar da bizi çok sahiplendi. Gerçekten bizi çok seviyorlarmış. Bugün bizi asla yalnız bırakmadılar ve açılış törenimize geniş bir katılım sağladılar. Bu beni çok gururlandırdı ve mutlu etti. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


Beylikdüzü'ne yakışır

Işıl Eczaesi'nin açılışına katıaln Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da, eczane için 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Çalık, “Beylicium biliyorsunuz Beylikdüzü Belediyesi'nin de içinde hisselerinin olduğu bir alan. Beylicium, maksimum düzeyde bu kentin içine sağlasın diye biz de burada varız. Böyle bir işletmenin, genç arkadaşların bu işletmeyi açması, ekonominin bu kadar sıkıntılı olduğu bir dönemde yatırımcıların cesaretle bu tarz işletmeler açmaları çok güzel. Bunlar güzel şeyler. Sağlık sektöründe hizmet edecekler. Bir pandemi yaşadık, pandemiyle hayatımızın birçok gerçeğini değiştirdik. Hayata ne kadar çok anlam yüklediğimizi kavradık. Yaşam bir anda tüm insanları eve kapatabiliyor ama sağlıkçılar, eczacılar bu süreçte de çalışmaya devam ettiler. Çok kutsal bir işleri var. Kendi hayatlarını riske ederek çalıştılar, bu eczane açısından da güzel bir başlangıç olur. Hastaları şifa bulur, işleri umarım çok bereketli olur. İyiliğin bütün Türkiye'ye yayılmasını diliyorum. Umarım çok güzel bir işletme olur, bereketli işleri olur. Beylikdüzü'nün güzel bir enerjisi var. Bereketi var. Biz inanın burada üreten belediyeciliği de yapmaya ve aslında birçok belediyeye de örnek olmaya gayret ediyoruz. Beylikdüzü verimli bir kent. Buraya güzel bir şey ektiğinizde inanın onun meyvesini alıyorsunuz. Yatırımcılar da bunu görüyor. Beylikdüzü topraklarında güzel bir enerji var. Bu enerjiyi sağlayan 400 bin insanımız var onların enerjisi de kentimize hoş bir enerji veriyor. Sevgi dilinin hakim olması arzusu içindeyim” ifadelerini kullandı.

ışıl ezanesi beylikdüzü


Eczacılarımızın emeği büyük

DİSK Genel İş Sendikası Avrupa Yakası 2 Nolu Şube Başkanı Adil Çiftçi ise pandemi sürecinden tüm sağlık çalışanları gibi eczacıların da büyük fedakarlıklar gösterdiğini belirterek, Işıl Eczanesi'nin Beylikdüzü'ndeki açılışının çok anlamlı olduğunu söyledi. Çiftçi, “Pandeminin getirdiği ciddi zorluklar vardı bu zorlukların aşılması için bir sürü şeye ihtiyaç oldu. En büyük etken de hijyenin, maskenin bulunmasıydı. Bir sürü sıkıntılar yaşandı, hastalıklar çekildi. Zaman içinde de sağlıkçılara çok iş düştü. Eczacılar da çok ciddi çaba sarf ettiler. Her birine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ışıl ezanesi beylikdüzü


Çok güzel bir eczane

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden de eczane sahiplerinin Arpaçaylı olduğuna vurgu yaparak, “Bugün burada hemşehrilerimizin açılışı olduğunu duyduk bu sebeple de gelip bir hayırlı olsun demek istedik. Gerçekten güzel bir eczane. Beylikdüzü halkına en iyi şekilde hizmet edeceklerinden şüphem yok. Hayırlı, bereketli, güzel işleri olsun” temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.