İSKİ’den “çamurlu su” açıklaması

İSKİ’den “çamurlu su” açıklaması
Dün İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki bazı semtlerde çeşmelerden kahverengi su akmasına ilişkin İSKİ’den açıklama geldi.

İstanbul’da 10 Eylül Pazar günü bazı ilçelerde su kesintisi yaşanmıştı. Kesintinin sona ermesinin ardından ise Üsküdar ve Ümraniye ilçelerinde çeşmelerden kahverengi su akmaya başlamıştı. Bölge halkı duruma tepki gösterirken İSKİ konuya dair bir açıklama yazısı yayınladı.

Sorunu açıklayıp özür diledi

İSKİ’nin sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada, bölgede çeşmelerden çamurlu su akmasının nedeninin vana arızası olduğu belirtildi. Sorunun kısa sürede giderildiği bildiren İSKİ, kullanıcılarından özür diledi.

İSKİ’nin açıklaması

İşte İSKİ’nin konuya ilişkin yaptığı o açıklama: "10 Eylül Pazar günü Ümraniye ilçemizde geni bir bölgeyi etkileyen vana arızası meydana gelmiştir. Sorun kısa sürede giderilmiş olup çalışmadan kaynaklı olarak şebekeye verilen suda kısa süreli renk değişimi yaşanmıştır. Ekiplerimizce bölgesel deşarj çalışmaları sürdürülmektedir. Kısa bir süre içerisinde su normal rengine dönüşecek olup endişe gerektirecek bir durum bulunmamaktadır. Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diler, kamuoyunun bilgisine sunarız."

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.