İstanbul bayraklarla süsleniyor!

İstanbul bayraklarla süsleniyor!
İstanbul Valiliği yaptığı bir açıklama ile Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında tüm İstanbulluları şehri bayraklarla süslemeye çağırdı.

Cumhuriyet’in ilanının 100. yılı tüm yurtta olduğu gibi İstanbul’da da coşku ile kutlanacak. İstanbul Valiliği’nden yapılan çağrıyla 15 milyon İstanbullu kenti bayraklarla süslemeye davet edildi.

Cumhuriyet Bayramı haftasına yönelik valilikten yayınlanan genelgede kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lara “bayrak” çağrısı yapıldı. Tüm şehrin bayraklarla süsleneceği kutlamanın başlangıcını ise İstanbul Valisi Davut Gül çocuklarla birlikte yapacak.

İşte İstanbul Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan o açıklama:

TÜM İSTANBUL’U BAYRAKLARLA SÜSLEMEYE DAVET

Millet olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümünü kutluyoruz. İstanbul Valiliği de Cumhuriyet Bayramı haftasında tüm İstanbulluları, şehrimizi bayraklarla süslemeye davet ediyor. Valiliğimizce bu çerçevede tüm kamu kurum – kuruluşlarına ve STK’lara yönelik genelge yayınlandı.

İstanbul Valisi Davut Gül bu davetin startını geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte verecek. Vali Gül, Fatih – Fevzipaşa Caddesi’nde düzenlenecek basın açıklamasında İstanbul’daki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarına ilişkin de bilgi verecek.

CUMHURİYET BAYRAMI’NDA İSTANBUL’UMUZU BAYRAKLARIMIZLA SÜSLEYELİM

TARİH : 23 EKİM 2023 – PAZARTESİ
SAAT : 11.00
YER : FATİH – FEVZİPAŞA CADDESİ – FATİH POSTANESİ ÖNÜ

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.