İstanbul Büyükşehir Belediyesi 23 Haziran Demokrasi Şenliği nerede ve ne zaman

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 23 Haziran Demokrasi Şenliği nerede ve ne zaman
Son başbakan Binali Yıldırım ile girdiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde 23 Haziran 2019 tarihi itibarıyla zafer kazanan Ekrem İmamoğlu'nun bu başarısı sonrasında demokrasi şenliği düzenleniyor. Kutlanacak yerler de belli oldu. Peki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 23 Haziran Demokrasi Şenliği nerede ve ne zaman? Detaylar haberimizde yer alıyor.

2019 Yerel seçimlerinde son başbakan Binali Yıldırım ile girdiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı seçimlerinde zafer kazanan Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığı geçerli sayılmamış, yeniden sandık başına gidilmişti. 'Hiç bir şey olmasa bile bir şeyler oldu' ifadesinin ardından İmamoğlu rakibine bu kez daha fazla oy farkı atarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmuştu. O gece daha önce hem ilçe başkanlığı hem de belediye başkanlığı yaptığı Beylikdüzü'ne gelerek bir konuşma gerçekleştiren İmamoğlu artık yeni bir dönemin başladığına işaret etmişti. Bugün ise 23 Haziran'ın 2. yıldönümü. Demokrasi şenliği adı altında coşkulu organizasyonlar düzenleniyor. Vatandaşlar da araştırarak bu kutlamalara katılmak istiyor. Peki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 23 Haziran Demokrasi Şenliği nerede ve ne zaman? Detaylar haberimizde yer alıyor.


İmamoğlu'ndan davet

İmamoğlu İstanbulluları Demokrasi Şenliği'ne; "23 Haziran 2019 demokrasi tarihimizin en anlamlı günlerinden biridiri. O gün Türkiye'nin vicdanı, İstanbuluularla birlikte ayağa kalktı, millet iradesinin üstünde güç tanımayacağını ortaya koydu. İradesine sahip çıkan 16 milyon İstanbulluya teşekkür ediyor, tüm halkımızı 'Demokrasi Şenliği' kutlamalarımıza davet ediyorum" sözleri ile davet etti.


İmamoğlu: Kişiye, kişilere, adamlara, derneklere, vakıflara, cemaatlere  hizmet işi bitti


ekrem imamoğlu demokrasi şenliği


 

Demokrasi Şenliği nerede ve ne zaman?

Bugün milyonlarca İstanbullunun davet olduğu Demokrasi Şenliği 7 farklı noktada gerçekleştirecek. Adresler aşağıda yer almaktadır. Kutlamalar 15.00 itibarıyla başlayacaktır.

  • Beylikdüzü Yaşam Vadisi
  • Maltepe Orhangazi Şehir Parkı
  • Yoğurtçu Parkı
  • Cadde Bostan Sahili
  • Beykoz Çayırı
  • Atatürk Kent Ormanı
  • Maçka Demokrasi Parkı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.