İstanbul'da güneşli günler geliyor! 5 günlük hava durumu tahmini

İstanbul'da güneşli günler geliyor! 5 günlük hava durumu tahmini
Son günlerde ara ara etkisini gösteren yağmur ve sağanak bugünden itibaren İstanbul'dan gidecek. Çarşamba günü için yağmur beklentisi olan metropol şehirde güneşli hava hakim olacak.

Ekim ayının son haftasına girdiğimiz şu günlerde havanın nasıl olacağı yönünde araştırmalarda bulunan vatandaşlar tahmini dereceleri de öğrenmek istiyor. Son bir haftadır zaman zaman etkisini gösteren yağmurun devam edip etmeyeceği yönündeki sorgulamalara Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yanıt geldi. Buna göre İstanbul'un beş günlük hava durmu tahmini aşağıda yer alıyor.


İstanbul beş günlük hava durmu tahmini

21 Ekim Çarşamba günü İstanbul'da yağmur bekleniyor. 15-20 derece arasında değişecek sıcaklıkların ardından 22 Ekim Perşembe günü güneşli bir hava İstanbulluları karşılayacak. Sıcaklıklar da artarken 17-22 derecelik bir beklenti söz konusu. 23 Ekim Cuma da güneş etkisini devam ettirecek. 15-24 arasında tahmin edilen derece milyonları mutlu edecek. 24 Ekim Cumartesi günü sıcaklık düşecek ancak güneş yine görülecek. Herhangi bir yağış yok. Haftanın son günü olan 25 Ekim Pazar da yine güneş var.

 

İstanbul beş günlük hava durmu tahmini

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.