İstanbul'da hava daha da soğuyacak

İstanbul'da hava daha da soğuyacak
Türkiye'nin birçok ilinde soğuk hava ve kar yağışı hayatını olumsuz etkiledi. Hava sıcaklıkları bazı illerde eksi derecelere düşerken, Meteoroloji'den de peş peşe kritik uyarılar geldi.

Yetkililer, soğuk havanın devam edeceğini ve ülke genelinde hava durumunun mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında olacağını duyurdu.

KUZEYDEN İTİBAREN DÜŞECEK

Sıcaklıkların kuzeybatı bölgelerden başlayarak daha da düşeceği ve ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

DON VE BUZLANMAYA DİKKAT!

Karadeniz, Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde hafif, Marmara bölge genelinde orta, diğer yerlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor. Hava sıcaklığının yurt genelinde Perşembe günü itibariyle artacağı tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Yalova, Bilecik ve İstanbul il geneli ile akşam saatlerine kadar İstanbul Anadolu Yakası ve Kocaeli çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle kar, kıyı kesimlerde yer yer gök gürültülü kar sağanağı şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya'da kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İSTANBUL °C, 3°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde İstanbul il geneli ile akşam saatlerine kadar Anadolu Yakası aralıklı kar yağışlı.

KARAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.