İstanbul'da kar başladı! Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Silivri'de yağışlar etkili oluyor

İstanbul'da kar başladı! Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Silivri'de yağışlar etkili oluyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı kar uyarısı sonrasında Trakya'da yağışlar başladı. Malkara'da kar kalınlığı 10 cm'yi geçerken İstanbul'da ise Silivri, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde yağışlar etkisini göstermeyi sürdürüyor. İstanbul'da trafik yoğunluğu saat 10.20 itibariyle yüzde 63'ü bu

Günlerdir alarmı verilen kar bu sabah itibarıyla başladı. Saat 10.20'den itibaren etkisini gösteren kar İstanbul'un batısı başta olmak üzere Anadolu yakasında da birçok ilçede devam ediyor.

Anadolu Yakası'nda Maltepe'nin yüksek kesimleri Gülsuyu ve Başıbüyük ile Kartal Aydos Ormanı civarında hava sıcaklıklarının 3 dereceye kadar düşmesiyle zaman zaman karla karışık yağmur etkili oluyor. Silivri, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nün de yüksek kesimlerinde kar yağışı, kent merkezinde ise karla karışık yağmur görülüyor. Yağmur nedeniyle araçlarında seyir halinde olan sürücüler, zaman zaman zor anlar yaşarken kentteki trafik yoğunluğu İBB'nin CebTrafik uygulamasına göre saat 10.20 itibarıyla yüzde 63 olarak kaydedildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı etkisini arttırmaya başladı. Kar yağışı Büyükçekmece ve Beylikdüzü bölgesinde aralıklara yağarken, E-5 karayolu Edirne istikametinde yağış nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.