İstanbul güncel benzin, mazot, LPG fiyatları 6 Ekim 2023 Cuma

İstanbul güncel benzin, mazot, LPG fiyatları 6 Ekim 2023 Cuma
Benzine gelen üst üste indirimlerin ardından araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor.

Araç sahiplerini isyan ettiren akaryakıt fiyatlarına bu kez üst üste indirim uygulanıyor. 15 milyona ev sahipliği yapan megakent İstanbul’da yaşayan araç sahipleri de en güncel akaryakıt fiyatlarını öğrenmek istiyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum ne? Benzine ne kadar indirim yapıldı? İstanbul’da benzin kaç TL? İşte en güncel rakamlar…

İndirimli benzin fiyatı ne kadar?

Akaryakıt sektörüne yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 6 Ekim 2023 Cuma gününden itibaren geçerli olmak kaydıyla benzin fiyatlarında bir kez daha indirime gidilecek. Buna göre, yarın benzin 1 lira 17 kuruş daha ucuza satılmaya başlanacak. Bilindiği gibi bugün geçerli olan indirimle benzin fiyatlarında 2 lira 7 kuruşluk bir düşüş daha yaşanmıştı.

İstanbul'da benzin kaç TL 6 Ekim 2023 Cuma

Yapılan üst üste indirimlerin ardından İstanbul’da benzin fiyatlarında iki günde toplam 3 lira 24 kuruşluk bir düşüş uygulanacak. Pompaya yarından itibaren yansıması beklenen son indirimle birlikte İstanbul’da benzin fiyatının kaç TL olacağı merak ediliyor.

Güncel İstanbul benzin fiyatları

Buna göre, İstanbul’da bugün 34 lira 64 kuruştan satılan benzinin litre fiyatının yarın başlayacak 1 lira 17 kuruşluk indirimin ardından 33 lira 47 kuruşa düşmesi bekleniyor.

6 Ekim Cuma İstanbul benzin fiyatı

Böylece İstanbul’da benzinin litre fiyatı 6 Ekim 2023 Cuma gününden itibaren 33,47 TL’ye satılacak. Ancak benzin fiyatları akaryakıt istasyonuna ve satış yapılan yerin konumuna göre farklılık gösterebiliyor.

Motorin ve LPG'ye indirim var mı?

Öte yandan benzin fiyatlarına yapılan indirim motorin ve LPG’yi ise etkilemedi. İki akaryakıt ürünü de eski fiyatlarından satılmaya devam edecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.