İstanbul Havalimanı'nda ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda su, hamburger ve gofret kaç lira? Fiyatları dudak uçuklattı!

İstanbul Havalimanı'nda ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda su, hamburger ve gofret kaç lira? Fiyatları dudak uçuklattı!
Her gün binlerce yolcunun farklı nedenler ve yönler için kullandığı İstanbul Havalimanı'nda fiyatlar adeta uçuşa geçti. Suyun fiyatı dahi dudak uçuklatmaya yetiyor. Peki, İstanbul Havalimanı'nda su, hamburger ve gofret kaç lira? Detaylar haberimizde.

Dolar 17 TL’yi, Euro 19 TL’yi aşarken tüm ürünlerde zam dalgasına neden olan bu artış havalimanlarında ise fiyatları adeta uçuşa geçirdi. Havalimanlarında son dönemde satılan ürünlerin yerli yolcu tarafından alınması, deyim yerindeyse imkansız hale geldi.  Bir şişe suyun 11, bir gofretin 29, hamburgerin ise 110 TL'den satıldığı İstanbul'daki havalimanlarında yolcular yüksek fiyatlardan, işletmecilerse Euro bazlı artan kiralardan yakınıyor.



İndirim talebi

Sözcü'den Ümit Türk'in haberine göre; İstanbul Havalimanı'nı işleten İGA ile görüşen işyeri sahiplerinin, kiralar konusunda yardım talebinde bulunduğu, İGA'nın da konuyu değerlendirdiği öğrenildi. Aynı şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki işletmelerin de İSG'den kira indirimi talep ettiği belirtildi.

istanbul havalimanı hamburger fiyatları
 



İstanbul Havalimanı'nda su kaç lira?

Bir şişe suyun 11 TL'den bir hamburger menüsünün ise 110 TL'den satıldığı İstanbul Havalimanı'nda, bir gofret 29, bir dilim su böreği 40, bir adet lahmacun ise 24 TL'den satılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.