İstanbul için sağanak uyarısı! Yağmur ne zaman yağacak?

İstanbul için sağanak uyarısı! Yağmur ne zaman yağacak?
Sıcak günleri geride bırakmaya hazırlanan İstanbul'da yağmur için sonbahardaki yağmur beklenmeye başladı. Milyonlarca vatandaşın yaşadığı metropol şehire ne zaman yağmur yağacağı konusunda araştırmalar yapıyordu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de tahminlerine göre sağanak uyarısı verdi. İşte detaylar...

Meteoroloji, Marmara Bölgesi için saat verip 'sağanak' uyarısı yaptı. Buna göre, öğle saatlerinde İstanbul'un Avrupa Yakası kıyıları ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. İşte 5 günlük hava durumu tahminleri...

Meteoroloji, Marmara Bölgesi için sağanak uyarısı yaptı.  1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son tahminlere göre, bölge genelinde az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu havanın hakim olacağı tahmin ediliyor.

Öğleye dikkat
Öğle saatlerinde ise İstanbul'un Avrupa Yakası kıyıları ile Kırklareli’nin kıyı kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Bölgede sıcaklıkların mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Rüzgar etkisini hissettirecek
Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli esmesi nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

 

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ 

10 EYLÜL 2020 PERŞEMBE

11 EYLÜL 2020 CUMA

12 EYLÜL 2020 CUMARTESİ



13 EYLÜL 2020 PAZAR

14 EYLÜL 2020 PAZARTESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.