İstanbul İtfaiyesi 541 personel alımı yapacak ! İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur?

İstanbul İtfaiyesi 541 personel alımı yapacak ! İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan İstanbul İtfaiyesi, 541 itfaiye eri alımı yapılacağını duyurdu. Başvuru şartları ve tarihleri de belirlendi. Peki, İBB İstanbul İtfaiye eri başvurusu yapılır? Son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor.

İBB Kurumsal sayfasında yer alan insan kaynakları sayfasında yeni bir ilan daha açıldı. Buna göre İstanbul İtfaiyesi bünyesinde değerlendirilmek üzere 541 personel alımı gerçekleştirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre personel alınacak. Sınav ilanındaki unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen münhal kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacak.


Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; İstanbul  Büyükşehir  Belediye  Başkanlığı bünyesine 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre ilanda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan  türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla münhal 541 adet İtfaiye Eri kadrosu için personel alımı yapılacak.

Başvurularda aranan özel/genel şartlarla birlikte, başvuru yeri, tarihi ve başvuruda istenilen belgeler ile daha fazla bilgiye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.