İstanbul Valisi Davut Gül'den Silivri'ye ziyaret

İstanbul Valisi Davut Gül'den Silivri'ye ziyaret
İstanbul Valisi Davut Gül, bugün Silivri’yi ziyaret ederek Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile görüştü. Vali Gül ile Yılmaz ilçe turuna çıkarak çeşitli temaslarda bulundu.

İstanbul Valisi Davut Gül, 20 Temmuz 2023 Perşembe günü Silivri ilçesini ziyaret etti. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile günün ilk saatlerinde bir araya gelen Vali Gül, gün boyu Başkan Yılmaz ile ilçeyi gezdi.

1s.png

İlk durak muhtarlar toplantısı

İstanbul Valisi Davut Gül ile Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ilk olarak sabah 06.30’da düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı. Kalepart Tesisleri’nde düzenlenen toplantı sonrasında Destek AFAD Gönüllüsü olmak üzere eğitimlerini tamamlayan muhtarlara Vali Gül tarafından kimlikleri dağıtıldı.

3s.png

3s-001.png

Restorasyon yapılan eserlere ziyaret

Daha sonra ilçe turuna çıkan Vali Gül ve Başkan Yılmaz, ilk olarak Mübadele Müze Evi’ni ziyaret etti. Daha sonra restorasyon çalışmaları süren Hünkarı Şerif (Fetih Cami) ve tarihi sarnıcı ziyaret eden Gül ve Yılmaz son olarak Onaterler Konağı Kamera Müzesi’ne gitti.

2s.png

Kaymakam Toğan da katıldı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ile birlikte İstanbul Valisi Davut Gül’ü ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.