İstanbul Valisi Yerlikaya: "Yeni 'Dinamik Denetim Modeli' ile İstanbul'un her yerinde denetimlere başlıyoruz"

İstanbul Valisi Yerlikaya: "Yeni 'Dinamik Denetim Modeli' ile İstanbul'un her yerinde denetimlere başlıyoruz"
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul'un her yerinde koronavirüs denetimlerine başlanacağını açıkladı.

İstanbul Valiis Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı iki paylaşımla tüm İstanbul'da koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlere başlanacağını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan Türkiye koronavirüs risk haritasında 'turuncu' renkte bulunarak 'riskli' kabul edilen İstanbul için Vali Yerlikaya denetimler için harekete geçti. Twitter hesabından, il müdürleriyle yeni dönemde yapılacak denetimleri planladıklarını söyleyen Vali Verlikaya, "Kıymetli İstanbullular, İl müdürlerimizle yeni dönemde yapacağımız denetimleri planladık. Hepimiz sahadayız. Bütün işyeri ve çalışanlarımıza mavi kategoriye nasıl ulaşabileceğimizi hep birlikte anlatacağız Denetimlerimiz İstanbul için, sağlığımız için." dedi.

Bir önceki paylaşımında da hedefin 'Mavi' kategoriye ulaşmak olduğunu belirten Ali Yerlikaya, yeni 'Dinamik Denetim Modeli' ile İstanbul'un her yerinde denetimlere başlanacağını söylemişti. Vali Yerlikaya açıklamasında, "Benimle birlikte, vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız, jandarmamız, emniyetimiz ve sahil güvenlik ekiplerimiz sahada olacak" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.