İstanbul'da bir 'rutin' daha: Yürüyen merdivenlere yine sabotaj

İstanbul'da bir 'rutin' daha: Yürüyen merdivenlere yine sabotaj
İstanbul Küçükçekmece Cennet Mahallesi istasyonunda bir sabotaj eylemi daha gerçekleşti.

Son günlerde metrolarda görüntülenen sabotaj eylemlerine bir yenisi daha eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu sabah, Küçükçekmece Cennet Mahallesi istasyonunda gerçekleşen yürüyen merdivenleri durduran bir kişinin görüntüsüne yer verdi.

Ongun, asansörlere zarar veren kişiler hakkında rutin olarak cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduklarını hatırlattı.

Ongun söz konusu paylaşımında "Bu sabah, Küçükçekmece Cennet Mahallesi Yürüyen merdivenleri durduran, bozan, sabote eden; asansörlere zarar veren kişiler hakkında rutin olarak cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğumuzu hatırlatırız." ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz zamanlarda da meydana gelen sabotaj görüntülerine ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu tür uygulamaları yapan insanlarla ilgili yasal işlemleri yürüttüklerini söylemişti.

İmamoğlu, “Bu tür uygulamaları yapan insanlarla ilgili yasal işlemlerimizi yürütüyoruz. Tüm bu yatırımlar, milletin yatırımları. İstanbulluya ait” diye konuşmuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:Emine Kaşıkcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.