İstanbul'da feci kaza: Otomobilde sıkışan yaralıların yardımına itfaiye yetişti

İstanbul'da feci kaza: Otomobilde sıkışan yaralıların yardımına itfaiye yetişti
Otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Kadıköy'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle 3 kişi otomobilde sıkışarak yaralandı. Yaralılar itfaiyenin çalışması ile kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 01.30 sıralarında Kadköy Suadiye Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde bulunan Emirhan Salih Şahbaz'ın kullandığı 34 SIE 75 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobil içerisinde sıkışan 3 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Uzun süren çabaların ardından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak trafiği tek şeritten kontrollü şekilde sağladı. Kazaya karışan otomobillerin çekici ile kaldırılmasından sonra trafik normal seyrine döndü. İtfaiyenin çalışması sırasında olay yerinde toplanan çok sayıda kişinin kazayı izlemesi ise dikkat çekti. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.