İstanbul’da hangi müzeler ücretsiz, ücretsiz müzelere nasıl girilir, Radar İstanbul kod al 2023?

İstanbul’da hangi müzeler ücretsiz, ücretsiz müzelere nasıl girilir, Radar İstanbul kod al 2023?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müzenin 100 gün ücretsiz olacağını açıkladı. İşte ücretsiz müzeler ve ziyaret saatleri…

Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak düzenlenen kampanya ile İstanbul’da yer alan 4 müzeye ücretsiz giriş hakkı kazanılıyor. Ücretsiz olarak ziyaret edilecek müzelerin hangileri olduğu açıklanırken, giriş ücreti ödenmeyecek saatler de belli oldu.

Hangi müzeler ücretsiz?

İBB iştiraklerinden Kültür AŞ’den yapılan açıklamaya göre; Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi 100 gün boyunca ücretsiz olarak dolaşılabilecek.

Ücretsiz müzelerin ziyaret saatleri ne?

İstanbul’daki 4 müzeye 100 gün boyunca ücretsiz olarak giriş yapabilmek için belirlenen saatler de merak ediliyor. Buna göre, müzelere ücretsiz giriş kampanyası kapsamında belirlenen 4 müzeye sabah saat 11.00’e kadar bedava girmek mümkün oluyor.

Ücretsiz müze kampanyası 2 Ekim’den sonraki 100 gün için geçerli olacak.

İstanbul’daki ücretsiz müzelere nasıl girilir?

Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi’ni ücretsiz olarak gezmek isteyenlerin kampanyadan yararlanmak için bir kod almaları gerekiyor. Radar İstanbul uygulaması üzerinden alınacak QR kod ile dileyenler belirlenen 4 müzeye sabah saat 11.00’e kadar ücretsiz giriş yapabiliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.