İstanbul'da kasa hırsızları yakalandı

İstanbul'da kasa hırsızları yakalandı
Girdikleri iş yerlerinde açtıkları kasalarda bulunan para ve ziynet eşyalarını çalan 6 kişilik hırsızlık şebekesi polis tarafından yakalandı.

İstanbul'da girdikleri iş yerlerinde açtıkları kasalarda bulunan para ve ziynet eşyalarını çalan 6 kişilik hırsızlık şebekesi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin bir olayda hırsızlık yaparken güvenlik kameralarınca görüntülendiği ortaya çıktı. Şüphelilerle birlikte çalıntı olduğu değerlendirilen açmaya fırsat bulamadıkları bir kasa bulundu.

Fatih'te 25 Ağustos'ta M.S.K.'ya ait işyerine giren hırsızlar içerde bulunan açamadıkları çelik kasayı geldikleri otomobile yükleyerek çaldı. Mağdurun şikayeti üzerine soruşturma açıldı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri önce şüphelilerin kullandığı otomobilin plakasını ardından kimliklerini tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucu Zeytinburnu'nda bir adrese yapılan baskında 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada açılmamış bir kasa ile 7 adet bilezik ile şüphelilerin kullandığı otomobilin içinde iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis evde bulduğu kasayı açtığında ise tabanca, 3 tam altın, 8135 TL ve 1443 Dolar buldu.

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler Ali Ç.(21), Mehmet K.(26), Şahin İ.(23), Yasin K.(28), Metin N.(19), Tugay T.(30) adliyeye sevk edildi. 6 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.