İstanbul’da metro arızası: Seferler normale döndü

İstanbul’da metro arızası: Seferler normale döndü
10 Mayıs Cuma sabahı İstanbul’da Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattı’nda arıza meydana geldi. Yaşanan aksaklığın ardından seferlerin normale döndüğü açıklandı.

Megakent İstanbul’da Avrupa yakasında bulunan M3 no’lu Bakırköy - Kayaşehir Metro Hattı 10 Mayıs Cuma sabahı arızalandı. Arıza nedeniyle seferlerin Haznedar ile Kayaşehir durakları arasında yapıldığı metroda, Haznedar ile Bakırköy Sahil durakları arasında ise İETT otobüsleri ile ücretsiz sefer düzenlendi. Metro İstanbul son yaptığı açıklama ile yaşanan teknik arızanın giderildiğini ve seferlerin normale döndüğünü duyurdu.

Metro İstanbul’un resmi X hesabından yapılan paylaşımlara göre, M3 Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattı’nda yaşanan arıza 2 saatin ardından giderildi. Söz konusu arızaya dair paylaşımlarda şu ifadeler yer aldı:

“M3 Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Haznedar-Kayaşehir istasyonları arasında yapılmaktadır.

Sefer yapılamayan Haznedar-Bakırköy Sahil istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilmektedir.

M3 Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattımızda seferlerimiz İncirli-Kayaşehir istasyonları arasında yapılmaktadır. Sefer yapılamayan İncirli-Bakırköy Sahil istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilmektedir.

M3 Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattımızda seferlerimiz normale dönmüştür.”

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.