İstanbul'da motosiklet çalan şebekeye operasyon

İstanbul'da motosiklet çalan şebekeye operasyon
İstanbul'da son 6 ayda beş ilçeden 14 motosiklet çalan hırsızlık şebeke üyesi 3 kişi yapılan operasyonla gözaltına alındı.

DHA - Şüphelilerin çaldıkları motosikletlerin bir kısmını parçalayarak yedek parça olarak elden çıkardıkları, bir kısmını ise sahte plaka ve belge düzenleyerek başka kişilere sattıkları belirlendi. Şüphelilerin sosyal medya üzerinden motosikletlerini çaldıkları kişilere ulaştığı ve onlara çaldıkları motosikletlerini satmaya çalıştığı da tespit edildi.

Operasyonda ele geçirilen 10 motosiklet Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği’nde sahiplerine teslim edildi.

Şüphelilerin motosikletleri çalma anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelilerin gözlerine kestirdikleri motosikletleri çalmaları görülüyor. Güvenlik kamerası kayıtlarında şüphelilkerin park halindeki motosikletlerin direksiyon kilitlerini kırdıkları anlar da görülüyor. Operasyonlarda gözaltına alınan hırsızlık şüphelisi 3 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 4 kişinin ise, daha önce yapılan operasyonda gözaltına alındığı ve tutuklandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.