İstanbul’da yağış ne kadar sürecek? 4 Mayıs 2023 İstanbul hava durumu

İstanbul’da yağış ne kadar sürecek? 4 Mayıs 2023 İstanbul hava durumu
İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan yağmur kaç gün sürecek, en çok yağışı hangi ilçeler alacak? İşte 4 Mayıs Perşembe hava tahminleri..

Ali Birerdinç - İstanbul’da, birkaç gündür yaşadığı güneşli ve ılık havanın ardından yeniden yağmur etkisini göstermeye başladı. Peki İstanbul’da yağmur ne kadar sürecek? İşte 4 Mayıs 2023 Perşembe İstanbul hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı verilere göre, 4 Mayıs 2023 Perşembe günü İstanbul’da sıcaklık 17 derece. Saatlik olarak ve bölgelere göre değişen sıcaklık değerlerine göre, kentin bugün parçalı bulutlu ve yer yer güneşli bir gün geçirmesi bekleniyor. Gün içerisinde en yüksek sıcaklık değerleri 20 derecelere kadar çıkarken, akşam saatlerinde soğuyacak havanın 12 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor.

İstanbul’a sağanak uyarısı gelmişti

Öte yandan Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi dün yayınladığı bir açıklama ile kent genelinde gök gürültülü sağanak öngörüldüğünü açıklamıştı.

Açıklamada ayrıca, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.