İstanbul’un ortasında yangın paniği! E-5 kenarından dumanlar yükseliyor!

İstanbul’un ortasında yangın paniği! E-5 kenarından dumanlar yükseliyor!
Avrupa Yakası’nda Menekşe sahilinde başlayan yangın 4 tekneye sıçradı. Dumanlar D-100 karayolundan görünürken, yangınla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Yurdun dört bir yanında orman yangınları yaşanırken bir tehlikeli haber de İstanbul’dan geldi. Şehrin merkezi noktalarından biri sayılan E-5 üzerinde Topkapı istikametine giden yolun kenarında yangın çıktı. Dumanların oldukça geniş bir alanı kapladığı yangın yoldan geçen araçların içerisinden görüntülendi.

Avcılar’dan Florya - Küçükçekmece yönüne doğru giden yolun kenarında Marmara Denizi kıyısındaki Menekşe sahilinde çıkan yangının bir teknede başladığı tespit edildi. Sahil yoluna giden güzergah üzerinde olan bölgede, restoranlar ve çay bahçeleri bulunuyor.

Yangına dair henüz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan veya bölgeye yakın olan Küçükçekmece ve Bakırköy belediyelerinden resmi bir açıklama gelmedi.

dha-bf4b9a2674702b2576c42697007e4b9c-1.jpg

Yangının sebebi belli oldu

DHA'nın haberine göre Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde bir teknede başlayan yangın 4 tekneye daha sıçradı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Teknelerdeki yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

dha-bf4b9a2674702b2576c42697007e4b9c-2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.