İstiklal Caddesi'nde hayat normale dönüyor

İstiklal Caddesi'nde hayat normale dönüyor
İstiklal Caddesi'nde dün yaşanan terör saldırısının ardından, sabah saatlerinde cadde yeniden yaya trafiğine açıldı ve hayat normale dönmeye başladı. Taksim'e bankadaki bir işi için gelen Sadık Çap, "Başka zaman olsa yine gelirim, benim için sıkıntı yok. Böyle şeyler bizi engelleyemez. Vatanı onlara mı bırakacağız?" dedi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün saat 16.20'de meydana gelen patlamanın ardından, cadde yayaların kullanımına kapatılmıştı. Bombalı saldırı ile ilgili polisin yaptığı incelemeler sona erdi. İstiklal Caddesi bu sabah 06.00 sıralarında yeniden yaya trafiğine açıldı. Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polislerinin nöbet tuttuğu İstiklal Caddesi'nde bulunan banklar, Beyoğlu Belediyesi ekiplerince kaldırıldı. 


"VATANI ONLARA MI BIRAKACAĞIZ" 

Bankada işi olduğu için İstiklal Caddesi'ne gelen Sadık Çap, "Yakında oturuyorum, daha önce burada da çalıştım. Başka zaman olsa yine gelirim, benim için sıkıntı yok. Ben korkmam. Niye korkayım ki? Allah yapanları kahretsin. Ölenlerin yakınlarının başı sağ olsun. Bunların sıkıntısı bitmiyor. Böyle şeyler bizi engelleyemez. Vatanı onlara mı bırakacağız. Bu vatan bizim. Biz korksak, o korksa kim gelecek?" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.