İSTTELKOM'dan Bilişim 500'de önemli başarı

İSTTELKOM'dan Bilişim 500'de önemli başarı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) telekomünikasyon iştirak şirketi İSTTELKOM AŞ, Bilişim sektörünün ilk 500 şirketinin açıklandığı törende bu yıl da çeşitli kategorilerde önemli dereceler elde etti.

Bu yıl 23. cüsü düzenlenen ve Türkiye bilişim sektörüne ait birçok veriyi içeren Bilişim 500 şirket araştırma sonuçları, 3 Ağustos 2022 tarihinde düzenlenen törenle kamuoyuna açıklandı. Türkiye’nin bilişim arenasında faaliyet gösteren en iyi 500 şirketinin öne çıktığı araştırma bu yıl ‘Mottomuz Sürdürülebilirlik’ temasıyla yapıldı.

Yeni dijitalleşme vizyonu ile büyümesini sürdüren İSTTELKOM AŞ, Bilişim 500 şirketleri arasında 255 Milyon TL rekor gelir ile genel sıralamada 31 basamak yükselerek 76. sırada yer aldı.

Bilişim 500 araştırması kapsamında İSTTELKOM diğer kategorilerde; Veri Barındırma Yönetim Hizmeti satış gelirlerine göre 3., Telekomünikasyon Alt Yapı Donanım kategorisinde 7., Kurulum Bakım Destek Hizmeti kategorisinde 8., Veri Güvenliği Yazılım gelirlerine göre 12., Masaüstü Bilgisayar ve OEM Ürünleri gelirlerine göre 16., Sistem Entegratörü ve İş Ortağı ana kategorisinde 22., Hizmet gelirlerine göre 13., Yazılım gelirlerine göre 16., Donanım gelirlerine göre 35. sırada yer aldı.


İstanbul dijitalleşmeye devam edecek

İstanbul’u dijitalleştirme ve İstanbullulara yakışır hizmetler sağlamayı sürdüreceklerini kaydeden İSTTELKOM Genel Müdürü Yücel KARADENİZ gelecek planlarını şu sözlerle aktardı; ‘‘Şirketlerin yalnızca bugününe değil, yarına da hazır olmalarını sağlayan iletişim çözümleri sunuyoruz. Dijital yarınlar için katma değeri yüksek yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımızın bu doğrultuda taçlandırılması bizleri çok mutlu ve motive ediyor.’’ dedi. Bilişim 500'de, 15'i Plus, 9'u Türkiye Ekonomisine Katkı özel kategorisi olmak üzere toplam 98 kategoride zirveye ulaşan şirketlere ödülleri verildi. Bilişim 500 ödül töreninde aynı zamanda sektör duayenlerine 35. Yıl Emek ödülleri takdim edildi. Türkiye Bilişim Sektörünün gelişimi ile ilgili birçok veriyi kapsayan Bilişim 500 araştırması sayesinde şirketler kendi performanslarını ölçme ve rekabetteki yerlerini görme şansı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.