İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım: Akşener'i başbakan yapacağız!

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım: Akşener'i başbakan yapacağız!
İYİ Parti Avcılar İlçe Teşkilatı, 3'üncü Olağan Kongresi'nde yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen Serkan Yalım, Damga'ya konuştu. İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in başbakan yapmak için mücadele ettiklerini anlatan Yalım, “Bizim mücadelemiz memleket için. Türkiye'yi iyi kılmak için. Liderimiz Akşener önderliğinde, aydınlık yarınlara çıkmak içindir” dedi

İYİ Parti Avcılar İlçe Teşkilatı'nın 3. Olağan Kongresi Ezo Davet Salonu'nda gerçekelştirildi. Kongreye; Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren, İYİ Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Sinan Gümüş, CHP'li Avcılar Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. İlçe Başkanı Serkan Yalım'ın tek aday olarak girdiği kongrede, birlik beraberlik mesajları verilirken Yalım, yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.


Birçok baskının üstesinden geldik

İYİ Parti'nin Türkiye için yola çıktığını anlatan Yalım, hedefledikleri yol haritasına ilişkin de Damga'ya konuştu. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi yeniden mümkün kılmanın en büyük hedefleri olduğunun altını çizen Yalım, “Bunun için çok çalışıyoruz. Biz bu yola çıkarken de bunları hedeflemiştik. Ülkemizde kimseyi milletinden, dininden, dilinden dolayı ayırmadan herkesi kucakladık. Bu yüzden hem partimiz kurulurken hem sonraki süreçlerde birçok baskı ile karşılaştık ama hepsinin üstünden geldik. Şimdi dediğim gibi temel hedeflerimiz için çalışıyoruz? Nedir bunlar? Güçlendirilmiş parlamenter sistem ve liderimiz Sayın Meral Akşener'i başbakan yapmak. Akşener'i başbakan yapana kadar mücadele edeceğiz” dedi.


Avcılar'ı kucakladık

İYİ Parti'nin 5 yılda Avcılar'da büyük işler yaptığını da vurgulayan Serkan Yalım, “5 yıl boyunca neler yaptık, neler. Avcılar'ı kucakladık. Hiçbir hemşehrimizi ayırmadık. Her hafta esnaflarımızı ziyaret ettik. Ev hanımlarımızı ziyaret ettik, kapı kapı dolaştık, hallerini, sıkıntılarını sorup, derman olmaya çalıştık. Gençlerimizle birlikte problemi olan ilçe sakinlerimizi dinledik, girilmedik ev çalınmadık kapı bırakmadık. Hem gençlik hem de kadın kollarımız da çok sıkı çalıştı” diye konuştu.


Vatandaş açken sefa sürülmez

Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu da değerlendiren Yalım, “Avcılar özelinde konuşmak gerekirse sokağa çıktığımız ne görüyoruz? Mutsuzluk, tükenmişlik. Vatandaş mutsuz. Vatandaş dertli. Vatandaş borçlu. Vatandaş sıkıntılı. Gençlerimizin hepsi gelecek kaygısı taşıyor. İmkan olsa ilk fırsatta yurt dışına çıkmak istiyor. Ekonomik bir gelecek ve güven ortamı yok. Ama gelgelelim ekonomiye çare olması gereken adam da televizyonlara çıkıp, gözlerindeki ışıltıdan falan söz ederek halkla adeta dalga geçiyor. Oysa ortada gülünecek hiçbir şey yok. 5'li müteahhit çetesi zenginleşiyor, halk fakirleşiyor. Asgari ücretliler geçinemiyor, emekliler geçinemiyor. Beyefendiler saraylarda yaşyıro. Oysa vatandaş açken sefa sürülmez. İYİ Parti ekonomideki bu kötü gidişata da dur diyecek, halka umut verecektir” dedi.


Hesap soracağız

İYİ Parti iktidarında bugünlerin hesabını soracaklarını belirten Yalım, “Özellikle de bu milleti yoksulluğa mahkum edenlerden tek tek hesap soracağız. Güçlünün değil haklının muteber olduğu herkese eşit hizmet verecek adalet ortamını yeniden mümkün kılacağız, adaleti tesis edeceğiz. Halkı kamplaştıran, ortadan ikiye ayıran, insanları birbirine düşüren siyasetteki çirkin dili yok edeceğiz. Herkesi dinleyecek, herkesin sıkıntısına çare olmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

HABER:

YAKUP TEZCAN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.