Kadıköy Belediye Başkanı Yardımcısı Fahrettin Kayhan'dan vatandaşa 'şerefsiz' çıkışı

Kadıköy Belediye Başkanı Yardımcısı Fahrettin Kayhan'dan vatandaşa 'şerefsiz' çıkışı
Kadıköy Belediyesi'nin Konuşan Kadıköy programı kapsamında Fikirtepe Mahallesi'nde düzenlediği toplantıda gergin anlar yaşandı. Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Kayhan'ın kendisine 'şerefsiz' dediğini iddia eden FİDEM Dernek Başkanı Ercüment Oruç, tekmelendiğini söyledi

Kadıköy Belediyesi'nin Konuşan Kadıköy Programı kapsamında Fikirtepe Mahallesi'nde düzenlediği toplantıda gergin anlar yaşandı. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve yardımcılarının katıldığı toplantıda, Fikirtepe'ye ilişkin sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaşan mahalleliler hak etmedikleri bir tutumla karşılaştıklarını söyledi. Fikirtepe, Dumlupınar, Eğitim, Merdivenköy Mahalleleri (FİDEM) Dernek Başkanı Ercüment Oruç, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Kayhan'ın kendisine 'şerefsiz' dediğini ve tekme attığını iddia etti. 


Bu tekme mahalle halkına atıldı

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Oruç, “Bu tekme Ercüment Oruç olarak bana değil tüm Fikirtepe mahalle halkına atılmıştır” ifadeisini kullandı. Öte yandan olayın yaşandığı ana ilişkin video da yayınlandı. Videoda Oruç'un, Belediye Başkanı Odabaşı'ya; “Duydunuz mu yardımcınız bana şerefsiz dedi” sözlerine karşılık Odabaşı'nın; “Hayır, hayır öyle bir şey demedi” dediği görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.