Kadın ve kedisi yangından son anda kurtarıldı

Kadın ve kedisi yangından son anda kurtarıldı
Dairede çıkan yangın sırasında uyuyan kadın ve kedisi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Avcılar'da dairede çıkan yangın sırasında uyuyan kadın ve kedisi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Binada dumandan etkilenen 3 kişi daha itfaiye merdiveni kullanılarak binadan tahliye edildi.

Yangın, dün saat 23.00 sıralarında Denizköşkler Mahallesi'ndeki 4 katlı binanın 3. katında çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan alevler kısa sürede yangına dönüşerek daireyi sardı. Yangını fark edenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, üst katta oturan ve dumandan etkilenen 3 kişiyi itfaiye merdiveniyle binadan tahliye etti.

UYUYAN KADIN VE KEDİSİ DE KURTARILDI

Bu sırada toplanan kalabalığın arasından bir kişi 3. katta yangın çıkan dairede eşinin bulunduğunu belirterek kurtarılmasını istedi. Ekipler balkona çıkan ancak tekrar içeri giren kadına ulaştı.İtfaiye ekipleri Nuray Atalay Mübarek isimli kadını merdiven kullanarak daireden tahliye etti. Battaniyeye sarılı halde kurtarılan kadına ilk müdahale, olay yerindeki itfaiye ekipleri tarafından yapıldı. Ambulansa alınan kadın, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, yangın çıkan dairedeki kediyi de kurtardı. Kurtarılan kedi mahalle sakinlerine emanet edildi.Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Kadın ve kedisi yangından son anda kurtarıldı

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.