Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin mazbatasını aldı

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin mazbatasını aldı
31 Mart yerel seçimlerinde oy çoğunluğunu alarak Kağıthane Belediye Başkanı seçilen Mevlüt Öztekin, mazbatasını aldı.

Yerel seçimlere AK Parti'nin adayı olarak giren ve kazanan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ersin Öztürk'ün elinden aldı.

Kağıthane Belediyesi bahçesinde ayrıca mazbata teslimi ve yeni dönem hizmetleri başlangıcı töreni yapıldı. Öztekin'in ev sahipliğinde gerçekleşen törene AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taştemir, STK temsilcileri, muhtarlar, kanaat önderleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

mazbata2024-1.jpeg

Öztekin burada yaptığı konuşmada "Kalbimiz Kağıthane diyerek 2019 yılında vatandaşlarımıza hizmet etmek adına yola çıktık. Vatandaşlarımız 5 yılda muhabbet ve güleryüzlerini daima gösterdi. Yatırım ve hizmetlerimizi sürekli destekledi. Vatandaşlarımızın teveccühüyle belediye başkanlığı görevini yeniden üstlendik. Yeni dönemde hizmetlerimizi katlayarak sürdüreceğiz. Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesiyle Kağıthane Belediye Meclisi'ndeki üye dağılımı da belli oldu. AK Parti'nin 23, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 14 meclis üyesi oldu.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.