Kağıthane'de 4 otomobil ve 1 bisikletli birbirine girdi: 2 yaralı

Kağıthane'de 4 otomobil ve 1 bisikletli birbirine girdi: 2 yaralı
İstanbul Kağıthane'de bu sabah 3 otomobil ve 1 bisikletliye çarpan bir lüks otomobil kaldırıma çıkarak ancak durabildi. Zincirleme kazada bisiklet sürücüsü ve aydınlatma direğine çarpan taksi sürücüsü yaralandı.

Kaza, Kağıthane, İmrahor Caddesi, Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı önünde saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aşırı hızlı olduğu iddia edilen 34 CLZ 450 plakalı lüks otomobil sürücüsü henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil ardından Macaristan Konsolosluğu'na ait otomobilin de bulunduğu 3 araç ve bisiklet kullanan bir kişiye çarptıktan sonra durabildi. Dört otomobil ve bisikletin karıştığı kazada yaralanan bisiklet sürücüsü ve taksi sürücüsü tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Çarptığını fark etmedi
Lüks otomobilin hızlı olduğunu iddia eden Cemalettin Çelik," Sağdan gidiyorduk. Çarptığını fark etmedi bile. Öndeki konsolosluk aracına ardından taksiye çarptı. Taksi toparlayamadı, kaldırıma çıktıktan sonra direğe vurdu. Son olarak en öndeki bisikletliye çarptı. Bisiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Çok hızlı geliyordu. Bize çarptıktan sonra toparlayamadı bir daha" ifadelerini kullandı. 

Bisikletli kanala uçtu
Bisiklet sürücüsünün çığlıklarını duyarak yardıma koştuğunu belirten Berat Can,"Lüks araç makas atarak geliyordu. Dört beş araca vurarak geldi. Bisiklet sürücüsünün düştüğünü gördüm. Yardım etmek için durdum. Otomobilin çarpmasıyla bisiklet sürücüsü kanala uçtu, yardım çığlıkları atıyordu. Bacaklarında kırık şüphesi vardı. Madde kullandıkları iddia ediliyor" şeklinde konuştu.

Koronavirüs önlemi
Trafik kazasına karışan sürücüler ve kazaya müdahale eden trafik polislerinin dünyayı etkisi altına alan 'koronavirüs' salgınına karşı maske ve eldiven taktıkları görüldü.

Trafikte yoğunluk
​​​​​​​
Meydana gelen trafik kazası nedeniyle İmrahor Caddesi, Kağıthane Mevkiinde trafik yoğunluğu yaşandı. Kazaya karışan dört otomobil ve bisikletin kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.