Kağıthane'de annelere drone ile karanfil verildi

Kağıthane'de annelere drone ile karanfil verildi
Kağıthane Belediyesi sıradışı bir Anneler Günü kutlamasına imza attı. Başkan Mevlüt Öztekin Anneler Günü’nde drone (insansız hava aracı) ile karanfil vererek, anlamlı günde Kağıthaneli anneleri unutmadı.

Kağıthane Belediyesi, mahalleleri boyunca dolaşarak, insansız hava aracı (drone) bağladıkları sepetle, balkonlardan, camlardan karanfil dağıtımı gerçekleştirdi. Bu sürpriz karşısında mutlu olan annelerin ifadeleri oldukça dikkat çekiciydi. 


Müzik topluluğu eşlik etti
Anneler Günü’ne özel Kağıthaneli anneler için hazırlanan etkinlik boyunca, drone ile karanfil dağıtımına müzik ekibi de eşlik ederek, renkli dakikalar yarattı. Klarnet, davul ve saksafon grubundan oluşan müzik topluluğu balkonlarda, camlarda onları seyreden annelere ve tüm mahalle sakinlerine unutamayacakları anlar yaşattı. Anneler, müzikler eşliğinde hem ritim tutup hem de günlerini kutladılar. Dağıtılan çiçekler üzerinde Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in mesajı da yer aldı. Mesajda Başkan Öztekin'in, “Değerli annemiz; hayatımızın en güzel yanı sizsiniz... Fedakarlığınıza karşı hayat boyu minnettar kalacağız. Anneler gününüzü kutluyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.