Kağıthane'de Sancar Yaylan'ın motosikletini 6-7 saniyede çaldılar!

Kağıthane'de Sancar Yaylan'ın motosikletini 6-7 saniyede çaldılar!
Kağıthane'de motosiklet ile sokağa gelen iki kişi, park halindeki motosikleti saniyeler içinde çalarak kaçtı. Motosikletin çalınma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Motosiklet sahibi Sancar Yaylan "Dördüncü katta kameradan izlerken 6-7 saniyede motoru alıp kaçtılar. Hırsızların arkasından koştum ama yetişemedim" dedi.

Olay, Kağıthane Yeşilce Mahallesi'nde perşembe akşam saatlerinde meydana geldi. Bir motosikletle sokağa giren kasklı iki kişi, etrafı gözetledikten sonra park halindeki motosikletin yanına yanaştı. Motosikletin kilidini kıran şüphelilerden biri çaldıkları motosiklete diğeri de geldikleri motosiklete binerek uzaklaştı.

motosiklet hırsızlık
 

KAMERA O ANLARI KAYDETTİ

Motosikletin saniyeler içinde çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, motosikletle gelen kasklı iki kişinin park halindeki motosiklete yanaşmaları, daha sonra motosikletin kilidini kırmaları görülüyor. Hırsızlardan biri çaldıkları motosiklete diğeri de geldikleri motosiklete binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

motosiklet hırsızlık
 

12 gündür haber yok

Yaklaşık 70 bin lira değerindeki motosikleti çalınan Sancar Yaylan "Çalıştığım işyerinde iki-üç dakikalık aralıkta yukarıdan kameradan izlerken motorumun çalındığını gördüm. Dördüncü kattan aşağıya inene kadar motosikletin kilidini kırıp alıp götürdüler. Motosikletimin çalındığını gördüm ama aşağıya inene kadar gittiler. Normalde motorumu öyle yalnız bırakmam. Ama dördüncü katta kamera var diye onun rahatlığı ile çıktım. Kameradan izlerken motorun üzerine birisi oturdu. Biz arkadaşlarla aşağıya indik, peşinden gittik ama yakalayamadık. Polisi aradık. 'Tamam ilgileneceğiz' dendi. Ertesi gün de hırsızlık masasından arandım. Motorun takipçisi olacaklarını ve kamera takibi yapacaklarını söylediler. Yalnız üzerinden 12 gün geçti. Herhangi bir sonuç yok. Artık biz arkadaşlarımızla kendimiz arıyoruz" diye konuştu.

motosiklet hırsızlık
 

6-7 saniyede çaldılar

Çalınan motorunu kendi imkanları ile aradığını söyleyen Sancar Yaylan, "İlk bir hafta hemen hemen her yeri aradık. Üzerinde GPRS olma ihtimaline karşı yatıracakları her yeri aradık. Ama yok. Şu anda gün içinde işime gidiyorum. Akşamları da motorumun çalındığı bölgeyi tarıyorum. Bir umut işte. Aslında umut da kalmadı. Polis çevirmesinde yakalarsa onlardan haber bekliyorum. Pek de umudum kalmadı. Günlük o bölgede 15-20 arasında motor hırsızlığı oluyormuş. Benim motorum çalındığında karakol bana dönüş sağladı. Karakolda bugün 4'üncü-5'inci ihbar dedi. Bir de büyük motorlardan 4'üncü-5'i'ci ihbar. Artık çalınıp da haberi olmayan ertesi gün gün içine sarkanlar hariçtir. Tahminim sipariş üzerine çalınıyor motorlar. Benim büyük motor sahiplerine tavsiyem motorlarına GPRS takmalarıdır. Kilit hiçbir şey değil. Kilidi kırıp motoru alıp götürmeleri 6-7 saniye" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.