Kalem Kardeşleri kitap fuarında

Kalem Kardeşleri kitap fuarında
Damga gazetesi yazarı Canan Murtezaoğlu ve Tülay Hergünlü'nün de aralarında bulunduğu 10 yazarın birlikte hazırladığı “Bize Ne Diyemedik Kaleme Sarıldık” kitabının yazarları TÜYAP Kitap Fuarı'nda okuyucularla buluşuyor.

Damga gazetesi yazarı Canan Murtezaoğlu ve Tülay Hergünlü'nün de aralarında bulunduğu 10 yazarın birlikte hazırladığı “Bize Ne Diyemedik Kaleme Sarıldık” Cumhuriyet'in 100'üncü yılında yayımlandı. Kitabı hazırlayan 10 yazar, 3 Kasım Cuma günü TÜYAP Kitap Fuarı'nda okuyucuları ile buluşacak

Kendilerine “10 kalem kardeşi” ismini veren 10 yazarın imzasıyla yayımlanan “Bize Ne Diyemedik Kaleme Sarıldık” isimli kitap okuyucu ile buluştu. 410 sayfa, 6 bölüm ve 118 makaleden oluşan kitap, Canan Murtezaoğlu, Tülay Hergünlü, Meltem Kaynaş Kazezyılmaz, Cengiz Hergünlü, Cenap Murtezaoğlu, Bahtiyar Çetinbaş, Cengiz Gökdeniz, Ceyda Ceylan, Umut Bingöl ve Esra Ertürk tarafından kaleme alındı. Aralarında Damga yazarı Canan Murtezaoğlu ve Tülay Hergünlü'nün de yer aldığı yazar kadrosu, 3 Kasım Cuma günü TÜYAP Kitap Fuarı’nda imza günü düzenleyecek. Yazarlar, 12.00-18.00 saatleri arasında 9 no’lu salonda okurlarıyla buluşacak.

Çağrıda bulundular

Kitap hakkında açıklama yapan gazetemizin yazarlarından Canan Murtezaoğlu, “Birileri plan yaptığında bakıp durursanız, sizi de o planın parçası haline getirirler” ifadelerini kullandı. Diğer yazarımız Tülay Hergünlü ise “Adaletsiz yönetimler aynı zamanda da ahlaktan yoksun yönetimlerdir” açıklamasını yaptı. Okuyucularını fuar alanına davet eden yazarlar, “Etkinliğimize katılmanız bizi Kalem Kardeşleri'ni onurlandıracaktır” duyurusunu yaptı.

bu.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - AYŞE ANLI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.