Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü'nden büyük başarı!

Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü'nden büyük başarı!
Türkiye Karate Federasyonu'n 23-26 Eylül 2021 tarihinde Adana'da düzenlenen Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası'nda Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü takımı, Kata dalında altın madalya ve birincilik kupası alırken, Takım Kumite dalında ise bronz madalya ve üçüncülük kupasını kazandı.  

Adana’daki karate heyecanı erkekler müsabakaları ile tamamlandı. Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonası Erkekler kategorilerinde dereceye girenlere madalyalarını Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili Fatih Özkaraaslan, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül ve Adana Karate İl Temsilcisi Tahir Türkarslan takdim etti.

kamil üci


Altın madalyalar ve kupalar Esenyurt’un 

Şampiyona sonrası sorularımızı yanıtlayan Esenyurt Belediyesi Karate Antrenörü Türkiye Karate Federasyonu Uluslararası Karate Hakemi Sensei Kamil Üci; "Takım Kata, takım Kumite  olarak hazırlandık. Başarılı bir hazırlık sürecinin ardından müsabakaya katıldık. Takım arkadaşım Sensei Kemal Kesik, Sensei Murat Arslan Pençe ,Sensei Kardelen Üci ve sensei Tuğçe Taşyapar ile musabakaya katıldık. Toplamda 4 altın madalya, 4 bronz madalya ve en önemlisi 43-49 yaş katagorisin de birincilik kupasını, kumite dalında ise üçüncülük kupalarını ilçemize getirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadık. Her zaman yanımızda manevi olarak varlığını hissettiğimiz Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.