Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Kamyonun lastiği bomba gibi patladı: O anlar kameralara böyle yansıdı

Kamyonun lastiği bomba gibi patladı: O anlar kameralara böyle yansıdı

Seyir halindeki kamyon dönüş yaptığı sırada kaldırımın kenarına gelen lastik bomba gibi patladı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Haberleri
KAYNAK: DHA

Sultangazi'de seyir halindeki kamyonun lastiği bomba gibi patladı, binanın önündeki paspas havalanarak park halindeki otomobilin üzerine düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 11 Kasım Cumartesi günü saat 07.30 sıralarında Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Seyir halindeki kamyon dönüş yaptığı sırada kaldırımın kenarına gelen lastik bomba gibi patladı. Patlamanın etkisiyle sokakta bulunan bir binanın önündeki paspas havalanarak, park halindeki otomobilin üzerine düştü. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kamyonun dönüş yaptığı sırada lastiğin patlaması, patlamanın şiddetiyle kapıda bulunan paspasın park halindeki otomobilin üzerine düşmesi yer alırken, şoförün, kamyonu durdurarak aşağı indiği, patlayan lastiği kontrol ettikten sonra araca binerek yoluna devam ettiği görülüyor.

SARSINTIYA UYANDIK

Olayın gerçekleştiği sokakta yaşayan Özgür Gür, "Sabah saat 7.30 sıralarında biz uyku esnasındayken gerçekleşti olay. Bir anda bomba patlamış gibi sarsıntıya uyandık, patlama sesiyle birlikte. Dışarı baktığımda olumsuz bir durum fark etmedim, bakındım bir şey yoktu. Evimizin yakınında taş ocakları vardı önceden, devamlı dinamitlerin patlamasıyla sarsıntılar yaşardık, buna alışkın hale gelmiştik. Daha sonra aşağı ofisime indim, baktım aracımın üzerinde bir paspas duruyordu. Aracıma da titizlikle baktığım için, çocuklara sordum kesinlikle koymazlar o tarz şeyleri. Ben de meraktan güvenlik kameralarını inceledim, o sabah saatlerini gözden geçirdim. Çok şaşırdım olanı görünce. Kamyon şoförü de etrafa herhangi bir zarar verildi mi diye endişeyle bakıyor, bir 10-15 saniye sonra direkt gidiyor" dedi.

Kamyonun lastiği bomba gibi patladı: O anlar kameralara böyle yansıdı

Kamyonun lastiği bomba gibi patladı: O anlar kameralara böyle yansıdı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *