Kapılarımız daima açık

Kapılarımız daima açık
Liseli gençlerle buluşan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner öğrencilik ve gelecek hayatlarını planlamaları konusunda nasihatlerde bulundu. Üner, öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Salona girişinde öğrencilerin alkışlarıyla karşılaşan Mesut Üner, gençlere teşekkür ederek, bu davranışlarının kendisini duygulandığını ve aynı zamanda da ilçemiz için doğru çalışmalar yaptığının bir kez daha ifadesi olduğunu belirtti. İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte gençlere meslekleri hakkında bilgi vermek amacıyla bir araya gelinen toplantıda öğrencilerin soruları kimi zaman gülümsemelere neden olurken kimi zamanda alkışlarla karşılandı.


Size güveniyorum

Başkan Mesut Üner, aynı okulda, aynı sıralarda oturduğu günlerden ve anılarından söz ettiği öğrencilere, ilçede eğitime ve spora dair yapılan yoğun çalışmaları anlattı. Gençlere, öğrencilik ve gelecek hayatlarını planlamaları konusunda nasihatlerde bulunan Üner, öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, “Sevgili gençler, yarınlarımız sizlere emanet. Bugün bizlerin oturduğu bu mevkilerde yarın sizler olacaksınız. Sizlere çok güveniyor ve çok seviyorum. Desteklerimizle ve tecrübelerimizle sizlerin daima yol arkadaşı olmaya devam edeceğiz. Sizlere kapılarımız her zaman açık” ifadelerini kullandı.


BAHADIR SÜGÜR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.