Kar yağışı devam edecek mi? AKOM açıkladı

Kar yağışı devam edecek mi? AKOM açıkladı
İstanbul’da iki gündür yer yer etkili olan kar yağışının devam edip etmeyeceği merak konusu olurken AKOM’dan kentteki son hava durumuna ilişkin açıklama geldi.

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM) megakent İstanbul’da önümüzdeki günlerde yaşanacak hava durumuna ilişkin bilgi verdi.

AKOM’un güncel verilerine göre, iki gündür İstanbul’da etkili olan soğuk ve yağışlı havanı gece saatlerinden itibaren kenti terk etmesi bekleniyor.

Sıcaklıklar artıyor

Öte yandan karlı ve soğuk hava şehri terk ederken 1 Şubat Perşembe gününden itibaren sıcaklıkların kademeli olarak artacağı, hafta sonuna kadar sıcaklıkların 10 derecenin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Yağışlar yağmura dönüyor

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM’un verilerine göre, yağışların il genelinde yağmura dönmesi ve iki gündür etkili olan soğuk ve yağışlı havanın gece saatlerinden itibaren etkisini yitirmesi bekleniyor.

Hafta sonu havalar nasıl olacak?

Perşembe gününden itibaren sıcaklıkların kademeli olarak artacağı, hafta sonuna kadar sıcaklıkların 10 derecenin üzerine çıkarak 12-13 dereceleri bulması bekleniyor.

Sıcaklıklarının 1 Şubat'a kadar mevsim normallerinin 2-4 derece altında, 2-15 Şubat tarihleri arasında mevsim normalleri civarı ila 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı - Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.