Karatay: Halka umut olamadığımız için istifa ediyorum!

Karatay: Halka umut olamadığımız için istifa ediyorum!
Gelecek Partisi Esenyurt Kurucu İlçe Başkanı ve Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı Veysel Karatay görevinden istifa ettiğini açıkladı. Karatay "Siyasi partiler halka umut olamadı biz de halka umut olamadık. Bu sebepten görevimden istifa ediyorum” dedi

Barış Kış- Gelecek Partisi Esenyurt Kurucu İlçe Başkanı Veysel Karatay, Elit Davet Düğün Salonu'nda düzenlediği basın açıklamasıyla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Karatay, “Gelmiş olduğumuz noktada artık verimli olamayacağızı gördüm. Benim hayallerim var ama benim bu hayalleri gerçekleştirebilmem için yetkili olmam lazım ve bir noktada olmam lazım. Eğer orada değilsek bunca çalışmanın hiçbir anlamı kalmıyor. Ben kimseye kırgın değilim. Böyle bir süreci onurumuzla, haysiyetimizle yaşadık. Ama bugün böyle bir karar almak zorunda kaldım” dedi.

Elimizden geleni yaptık

Elinden geleni yaptığını kaydeden Karatay, “Türk siyasetinin geldiği noktayı hepimiz görüyoruz. Bir tıkanıklık var siyasette. İnsanlarda büyük beklentiler var ama bu tıkanıklık aşılamıyor. Yeni kurulan partiler Türkiye'ye umut olamıyor. Biz de o partiler içindeydik ve biz de maalesef umut olamadık. Dolayısıyla tüm Esenyurt halkı bu çalışmaları bilsin diye bugün buradayız. Biz kendi başına çalıp, oynayan insanlar olamayız. Bizi umut olarak gören dünya kadar insan var Esenyurt'ta. Biz bugün onlardan özür diliyoruz. Biz bu süreci artık götüremiyoruz ve Gelecek Partili de değiliz diyoruz. Biz elimizden geleni yaptık. Bu yolda birçok arkadaşımızın çok fazla emeği ve gayreti var. Yağmurda, çamurda, aç ve susuz tüm toplum kesimlerine ulaşmaya gayret ettik. Bu gayretleri tek başıma ortaya koyamazdım. Bir ekip çalışmasıyla elimizden geleni yaptık. Bu süreçte yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.